Folkets Avis

Folkets Avis er Danmarks første, bedste og muligvis eneste ægte systemkritiske medie – Folkets Avis var den første udgivelse på FOLKETS

Efter Folkemødet: "Videnscentret" KVINFO svanser nu rundt og leger udklædning på Roskilde Festival – du betaler igen!

Skrevet af Lennart Kiil

Er KVINFO en så væsentlig institution for Danmark at skatteyderne årligt skal tvinges til at betale to-cifrede millionbeløb til den?

Spørger man KVINFO selv, er svaret ikke overraskende et 'ja'.

Og gang på gang hører man ledelsen understrege, at Kvinfo skam ikke er et politisk projekt. Det handler om viden.

Det hævder man igen og igen - indtil de dumme begynder at tro, det er sandhed.

Men handlinger taler tydeligere end ord.

Og mens Kvinfo med ord påstår at være et videnscenter, så peger Kvinfos handlinger i retning af noget helt andet.

Hvis man var lidt grov kunne man tale om en form for freak show.

Knap nok er Kvinfo færdig med at brænde skatteyderkroner af på Folkemødet før Kvinfo er i gang med at brænde skatteydermidler af på Roskilde Festival.

Således afholder Kvinfo i dag en Gender Bender på Roskilde Festivalen. Det handler om at bryde med normer og strukturer. Og generelt klæde sig ud og skabe sig. Fint nok.

Men hvorfor skal danske skatteydere betale for den slags?

Så vidt jeg kan se er dette event blevet afholdt flere dage på Roskilde Allerede. Mediet Vice har en lang artikel med masser af billeder her.

Nå, tilbage til Kvinfos forsøg på at brande sig selv som en vidensorganisation. Nu er en kvindelig Kvinfo-medarbejder i mande-udklædning på Roskilde Festival åbenbart en vidensmedarbejder. Se blot citatet her fra Vice:

Vi vil på Kvinfo rigtig gerne sætte fokus på kønsnormer," siger Katrine Kladakis, der er vidensmedarbejder hos Kvinfo. Hun er i dagens anledning klædt ud som en mand med påmalet skæg og korthåret paryk.

Undskyld mig. Men jeg har meget svært ved at tage Kvinfo alvorligt.

Enhver med to øjne kan se at Kvinfo driver propaganda og arbejder for nedbrydelsen af samfundet. For vores egne skatte kroner.

Og nej, det er ikke noget jeg konkluderer alene på baggrund af dette ene skøre event.

Jeg har systematisk fulgt Kvinfos udgivelser og events i årevis - og det har meget lidt med viden at gøre og rigtigt meget med politisk aktivisme at gøre.

Lidt mere læsning om Kvinfo som "videnscenter":

Og samtidig med at Kvinfo går "all in" på skøre feministiske projekter, så nægter man pure at forholde sig til kritik af feminismen, selv når der kommer fra egne rækker:

Kvinfo har intet med redelig forskning eller objektiv viden at gøre. Det gælder ikke kun deres events. Det er et rent og skært politisk projekt og en skattebyrde på borgernes skuldre: