Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her

Og god læselyst,
Lennart Kiil

Primære faneblade
Debatindlæg
Åben

Gratis

Dansk barn i hijab - sådan fejrer DR modeugen

Screenshot fra Facebook
Islam fylder en del når man går ind på DR's Facebook side for deres kanal for de lidt større børn, DR Ultra

Læs lige den her programbeskrivelse:

Dicte er træt af danskernes kedelige H&M-stil. Så hun er taget til Iran med sin familie for at blive inspireret af de lækre og kreative hijabistaer. Men hvad gør man med håret under tørklædet, når man alligevel ikke kan se det? Dicte tager til frisør og en parykbutik for at teste hårmoden. Hun er tæt på at få en frisure, som hun absolut ikke vil have, men ender med at ligne en af hendes store idoler.

Eller her som screenshot:

Screenshot fra DR.dk
Screenshot fra DR.dk

 

Danskerne er kedelige.

Så er det meget bedre med eksotiske iranske kvinder som risikerer frihedsberøvelse (af hvad frihed de nu måtte have i forvejen) og heftige bøder, hvis de offentligt smider den hijab, som DR Ultra her reducerer til mode-accessory.

Se her hvad Wikipedia skriver:

In Iran, where wearing the hijab is legally required, many women push the boundaries of the state-mandated dress code, risking a fine or a spell in detention.

Jeg må også spørge om licens-yderne på nogen måde har været involveret i at betale for Dicte og hendes families tur til Iran.

Du kan se noget af udsendelsen her:

Seje Dicte tester mode i Iran

11-årige Dicte er træt af danskernes kedelige H&M-tøj og er taget til Iran for at blive inspireret af smarte hijabistaer. Made by Us har produceret serien "Dicte tester Mode i Iran", som kan ses på DR Ultra under modeugen i København. Se det første afsnit på Ultra nu på linket herunder. https://www.dr.dk/ultra/tv#/program/urn:dr:mu:programcard:597d0c59a11f9f036004dc40?_k=u9hdc5

Opslået af MADE BY US på 8. august 2017

 

Folkets Avis har takket være trofaste støtter hjemme her. Vil du også være med?