Primære faneblade

Spar penge når du opretter nyt webhotel

Annonce

Kommercielt

Der er et hav af muligheder derude når du skal oprette et nyt webhotel. Men vær varsom før du vælger, da der kan være mange penge at spare på den samme service. Her følger et par tips og tricks til hvordan du sparer penge når du skal oprette et nyt webhotel.

Tilmeld dig nyhedsbreve

Ja, det kan være irriterende at modtage en masse nyhedsbreve i sin indboks, men det gode ved disse nyhedsbreve, er at de ofte indeholder gode tilbud, som du ikke finder andre steder på internettet. Derfor kan det godt svare sig at tilmelde sig nyhedsbreve for at spare penge. Tilmeld dig f.eks. One.com’s nyhedsbrev her.

Sammenligningsportaler

Der er mange sammenligningsportaler hvor du hurtigt og nemt kan se priserne og finde frem til hvor det er billigst at oprette et webhotel.

Kig efter rabatkoder

Rabatkodesider kan være et nemt sted at spare penge. Skal du f.eks. oprette et webhotel via UnoEuro kan du finde Unoeuro rabatkoder her, eller hvis du vil oprette vis Surftown, kan du finde Surftown rabatkoder her.

Køb ind på specielle udsalgsdage

I løbet af året er der specielle udsalgsdage hvor de fleste hosting udbydere tilbyder rabatter og tilbud på dagen. F.eks. er der ofte store tilbud på selve Black Friday dagen, som altid ligger på fredagen efter Thanksgiving, i år 24. november 2017.

annonce
I søgelyset
Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard
Mette Frederiksen. Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard
MediaCreeper

FOLKETS udgives og ejes af Kiils v/Lennart Kiil - cvr 35172831

x