Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

315

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Du kæmper konstant for Kvinfo – men hvornår har du egentligt sidst gjort noget for en rigtig arbejder, Mogens Jensen?

Foto: Steen Brogaard / ft.dk fotos til pressebrug
Mogens Jensen. Foto: Steen Brogaard / ft.dk fotos til pressebrug

Antal

Brugerindlæg af Lennart Kiil

Mogens Jensen.

Billedet på den postmoderne socialdemokrat som har mere travlt med at forsvare en lille priviligeret gruppe af kvinders strikkeklub Kvinfo – end han nogensinde har haft med at hjælpe arbejdere bredt i det danske samfund.

Den mand har gang på gang været ude at beklage sig på Kvinfos vegne. Kvinfo er en forening som af uforståelige årsager gennem årtier har modtaget hundredevis af millioner af skatteydermidler til noget som tydeligvis er direktørfeministisk propaganda.

Nu skal foreningen så klare sig for lidt færre af skatteydernes penge.

Og det kan Mogens Jensen simpelthen ikke have! Tænk at nogen fjerner en del af den støtte, de priviligerede DJØF-kvinder har vænnet sig til at staten yder dem år efter år på skatteydernes regning.

Så kalder Mogens Jensen da i samråd flere gange og han græder i armene på en venstresnoet presse, som også mener der er synd for veninderne i strikkeklubben.

Hvornår har Mogens Jensen eller Socialdemokratiet sidst for alvor hjulpet manden på gulvet?

Hvornår har Mogens Jensen lige så passioneret kastet sig ud i en kamp for nogle af de mennesker her i landet som rent faktisk producerer noget?

Nå, nej.

Socialdemokrater som Mogens Jensens har mere travlt med at lege riddere på den hvide hest som skal forsvare Kvinfo og beskytte foreningen mod blot den mindste normalisering.

Det er pinligt at socialdemokratiet kalder sig et arbejderparti.

Del
Lennart Kiil er stifter af FOLKETS.DK og redaktør på Folkets Avis. Han mener godt man kan oplyse og underholde på samme tid.

Del eller citer ved at kopiere linket her

Udgivet: 

23/08/2017 - 08:28

Seneste ændring: 

21/03/2019 - 11:13

Personer: 

Mogens Jensen

Organisationer: 

KVINFO, Socialdemokraterne, DJØF

Emner: 
Serie: 

Den herskende klasse

Del eller citer med linket her

MediaCreeper