Anders Samuelsen i frisk morgen-hilsen til danskerne: "Husk nu at ......"

Skrevet af Lennart Kiil

I forbindelse med regeringens forholdsvist uambitiøse skatteudspil op til finansloven er hovedparten af den danske presse gået i krig.

I krig mod den opfattelse at borgerne har ret til at beholde bare lidt flere af deres egne penge.

Det sker på sædvanlig vis ved at for eksempel DR og Politiken laver plads til forskellige klynke-indlæg om den sociale massegrav som så åbenbart venter lige om hjørnet.

I virkeligheden rykker regeringens planer ikke på det helt store.

Bevares - den store interesse-gruppe i Danmark som er bilejere eller kommende bilejere bliver stillet lidt bedre. Men det giver god mening eftersom netop denne gruppe pt er udsat for verdens højeste afgifter.

Men ellers er det på trods af et relativt stort råderum den kommende tid ikke så meget igen at hente for dem som gerne vil have lavere skatter og afgifter i Danmark. Ikke for alvor.

Til gengæld vil regeringen åbenbart hæve ulandsbistanden selvom denne forlængst har vist sig ikke at have nogen langtsigtede nyttevirkninger.

På trods af at der mest af alt er tale om justeringer, kommer regeringen altså alligevel i forsvarsposition over for en samlet dansk journaliststand som er i evig opposition til tanken om at borgerne må beholde deres egne penge.

Her er vi på Folkets Avis lidt anderledes: Vi er netop folkets Avis - og det indebærer naturligvis at vi mener at folks penge netop også er folks egne penge. Og ikke politikernes. Ikke systemets. Ikke embedsmændenes.

Så lad endelig sandheden være hørt. Også når den kommer fra en politiker:

Danskerne betaler rigeligt. Og ved en flad skat betaler højtlønnede også mere end lavtlønnede.

Det kan dog undre, at Anders Samuelsen slår sig op på dette netop som Liberal Alliance har opgivet - for nu - at komme af med top-skatten:

 

Go'morgen :) Husk nu i løbet af i dag: 1. Politikere GIVER iKKE penge til folk når der tales om skattelettelser....

Opslået af Anders Samuelsen på 28. august 2017

 

Folkets Avis

Folkets Avis er Danmarks første, bedste og muligvis eneste ægte systemkritiske medie – Folkets Avis var den første udgivelse på FOLKETS