Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Alternativet og Enhedslisten gør plads: Storbytosserne har fået et nyt virkelighedsfjernt parti at spilde deres stemme på

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Citathistorie: 

Alternativet og Enhedslisten gør plads: Storbytosserne har fået et nyt virkelighedsfjernt parti at spilde deres stemme på

Efter svensk forbillede er Feministisk Initiativ nu kommet til Danmark.

Ja, du læste rigtigt.

Et politisk parti baseret på feminismen.

Partiet - hvis bestyrelse består af 12 kvinder - vil kæmpe for "ligestilling" i dansk politik.

Som de selv siger i en artikel på Politiken:

Vi er ikke bare en flok sure kvinder, der vil have mænd ned med nakken

Det er da godt at vide, at de er andet og vil mere end det.

Hvad partiet står for ud over sure kvinder er åbenbart en ekstrem form for biologifornægtelse, her Muneeza Rosendahl fra partiet:

Vi mener ikke, der er en biologisk årsag til, at kvinder bedst kan lide omsorgsudvalg, og mænd bedst kan lide tekniske udvalg. Det starter helt fra barnsben, at piger i børnehaven skal lege prinsesser, og drenge skal lege røvere og soldater.

Den slags kultur- og socialdeterministisk sludder er imidlertid forlængst tilbagevist af den mere seriøse og lødige videnskab.

Partiet går ikke overraskende ind for mere tvunget barsel til mænd og masser af top down kvoter rundt om i det politiske system - og velsagtens også det private erhvervsliv.

Kort sagt endnu et totalitært parti som vil have staten til at bestemme mere, men som intet aner om hvor værdierne skabes i et samfund som det danske.

Vi følger dem naturligvis nøje på Folkets Avis.

Del Alternativet og Enhedslisten gør plads: Storbytosserne har fået et nyt virkelighedsfjernt parti at spilde deres stemme på