Gå til hovedindhold

Dansk Folkeparti vil sikre pamperne 26 mia ekstra af skatteydernes surt tjente penge

Af Lennart

Danske Folkeparti har ikke den fjerneste respekt for det danske folk.

På trods af at marketingsafdelingen i partiet gør et dygtigt stykke arbejde for at fremstille partiet som folkeligt og anti-elite, er sandheden en ganske anden.

Så meget er efterhånden tydeligt for enhver med øjne i hovedet.

I et land hvor vi i forvejen har verdens højeste skattetryk og verdens største offentlige sektor er det eneste, Dansk Folkeparti kan tænke på, at få endnu flere penge overført fra borgerne til systemet.

Så vigtigt er det for Dansk Folkeparti at man gladeligt opgiver en stram flygtninge- og indvandrer politik hvis bare det kan sikre at der bliver taget flere penge fra folket og givet til politikerne at bestemme over.

Hver gang Dansk Folkeparti tager endnu en milliard af borgernes surt tjente penge og sætter dem af til "velfærd", skåler de hos DJØF, for det er hos deres medlemmer at hovedparten af pengene ender.

I øvrigt slår Gud en killing ihjel også - hver gang DF tager penge fra folket. Burde DF ikke i det mindste kere sig om dette?

Dansk Folkeparti er i hvert fald ligeglade med danskerne. Det handler kun om at bevare mandaterne i Folketinget.

Kom med

I mere end et årti har Lennart Kiil leveret sandhed, nuancering og perspektiv med præcision og lidenskab. Som chef og redaktør for Folkets Avis, Danmarks banebrydende borgerjournalistiske medie, har han ufortrødent gået oplysningens ærinde og trodset modstand og økonomiske vanskeligheder.

Invester i ærligt, indsigtsfuldt og originalt indhold, og stå bag en fritænker, der er kendt for kompromisløs research og frygtløs sandhedssøgning.

Bliv abonnent

Lennart Kiil er stifter af FOLKETS og redaktør på Folkets Avis. Han mener godt man kan oplyse og underholde på samme tid.