Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

300

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Tidligere leder i Pentagon taler ud: "Vi er muligvis ikke alene" – se videoen af UFO'erne Pentagon fandt her og vurder selv

Typer: 

Videoer

Antal

Del indlæg

For et par dage siden blev det afsløret at USA's forsvarsministerium har brugt et to-cifret millionbeløb i dollar på at lede efter UFO'er.

Og nu stiller en tidligere mellemleder ved USA's forsvarsministerium Pentagon, Luis Elizondo, sig frem og fortæller om det UFO-søger program, som han selv stod i spidsen for.

I et interview med CNN siger Luis Elizondo at han personligt tror at vi ikke er alene, men han understreger at han ikke længere kan udtale sig officielt på regeringens vegne.

Elizondo har tidligere udtalt til New York Times at han trak sig fra programmet fordi han mente, det var omgærdet af for mange hemmeligheder.

UFO-programmet er nu droppet, og det udvikler sig til et politisk problem fordi en virksomhed, som modtog penge fra programmet, ydede kampagnestøtte til en politiker som var stor fortaler for det.

Seneste ændring: 
13/02/2019 - 14:38
Organisationer: 
PentagonUSA
FOLKETS

Del eller citer med linket her

MediaCreeper