Bliv medlem eller sponsor

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

281

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem
eller sponsor

Primære faneblade

Fuld plade i Bullshit Bingo: Staten søger ny "disruption-chef" – Arbejdsopgave? At ansætte DJØF'ere

Typer: 

Videoer

Antal

Husk at dele

Det er fuld plade i bullshit bingo her:

Med baggrund i Erhvervsministeriets Strategi 2025, etablerer vi nu en Disruption task force i Erhvervsministeriets departement. I strategien ser vi teknologi og digitalisering samt globalisering som helt centrale globale udviklingstendenser. Disruption task forcen bliver en tværgående enhed, hvis formål er at bidrage til, at ministeriet til stadighed er digital front runner. Det kan f.eks. ske ved digitalisringsparat lovgivning, som skaber rum for nye forretningsmodeller med fair og gennemsigtig konkurrence og ved integration af den nyeste it-teknologi i forretningen og sagsbehandlingen.

Men hvad handler det egentligt om? Svare er også givet i stillingsopslaget som jeg i videoen ovenfor fejlagtigt for omtalt en ansøgning:

Disruption task forcen vil i første omgang blive nedsat for en 2-årig periode. Du vil som det første skulle ansætte 3-4 årsværk til task forcen, der kan understøtte arbejdet. 

Oversat til dansk. Vi skal bruge en DJØF'er til at ansætte nogle andre DJØF'ere.

Disruption kommer naturligvis ikke fra bureaukrater ansat i staten. Se også videoen oven for. Og kom med dine spørgsmål til Erhvervsministeriet i kommentarfeltet.

Seneste ændring: 
13/03/2019 - 16:22
I søgelyset
Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard
Mette Frederiksen. Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard

Del eller citer med linket her

MediaCreeper