Løgnen om Russiagate krakelerer

Af Jesper, 21. februar, 2018

Næsten dagligt kommer der nye belastende oplysninger for dagens lys, ikke for Trump-kampagnen, som man skulle tro, men derimod for FBI, Justitsministeriet og Clinton-kampagnen, i en sag der trækker spor hele vejen til Clintons udenrigsministerie og direkte implicerer forhenværende præsident Obama.

To uger efter FISA-memoet offentliggjorde folkene bag undersøgelsen om ”Russisk indblanding i den amerikanske valgkamp” så et anklageskrift, rettet mod 3 russiske virksomheder og 13 russiske statsborgere. Denne afledningsmanøvre vender jeg tilbage til.

Du kan ikke læse historien i den danske etablerede presse, så læs den her på Folkets Avis. 

FISA-Memo

Fredag, den 2. februar, blev et memo skrevet af republikaneren Devin Nunes fra Repræsentanternes Hus afklassificeret af Præsident Donald J. Trump. Memoet, der går under navnet ”Nunes-memo” eller ”FISA-memoet” fortæller historien om omfattende magtmisbrug i det amerikanske FBI og Justitsministerium (DOJ) under Præsident Barak Obama. Kriminaliteten får Watergate-sagen under præsident Nixon til at blegne og målet var først at sikre Hillary Clinton blev valgt, dernæst et forsøg på af få præsident Trump fjernet, efter han var blevet valgt.

Nunes er ikke hvem som helst, men en af de få folkevalgte, der har adgang til efterretningsmateriale fra alle tjenester og derfor er det kun 3½ sider lange memo baseret på omfattende materiale.

I korte træk har FBI og DOJ anvendt fabrikerede beviser til at opnå en retskendelse til at overvåge en frivillig i Trumps kampagne, Carter Page, ved at mistænke ham for spionage til fordel for Rusland. Overvågningen er sket fra oktober 2016 og frem, og kendelsen er udstedt af en hemmelig ret, der kaldes FISA, som står Foreign Intelligence Security Act, heraf også navnet FISA-memoet.

Kendelserne er fornyet med 90 dages mellemrum, hvilket loven kræver, og hver fornyelse kræver både nye beviser og at myndighederne kan berettige fortsat overvågning af en amerikansk statsborger. Ansøgningerne er indstillet af FBI og DOJs topledelse, der er forpligtet til også at fremlægge beviser i den mistænktes favør, netop fordi domstolen er hemmelig og personen således ikke kan forsvare sig selv. Kendelserne er blevet brugt til at spionere på Trump-kampagnen og nogle kan måske huske et Trump tweet efter sin tiltrædelse omhandlende at Obama fik ham aflyttet. Trump havde ret.

 

Terrible! Just found out that Obama had my "wires tapped" in Trump Tower just before the victory. Nothing found. This is McCarthyism!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 4. marts 2017

 

Af de fire FISA-ansøgninger har tidligere FBI-direktør, James Comey, underskrevet tre gange på vegne af FBI og vicedirektør, Andrew McCabe har underskrevet en. Topfolk i DOJ har ligeledes underskrevet disse ansøgninger, heraf nuværende vicejustitsminister Rod Rosenstein.

I alle fire tilfælde blev relevante fakta fortiet for at opnå kendelsen. Ifølge McCabes eget vidneudsagn ville man ikke have ansøgt om overvågningen uden Steele dossieret, der således danner grundlag for overvågningen af Carter Page og Trump-kampagnen. 

Dossieret er navngivet efter tidligere MI6-agent, Christopher Steele. Avisartikler er over for retten blevet brugt til at understøtte dossierets troværdighed, men Steele var selv den hemmelige kilde til disse, eksempelvis den første forudgående artikel i Yahoo News om Carter Page. 

FBI: Steele dossier utroværdigt

Dossieret er mest kendt for den kulørte påstand om Donald Trumps omgang med prostituerede og urinsex på Ritz-Carlton Hotel i Moskva, som den russiske efterretningstjeneste FSB har optagelser af. Dette er komplet udokumenteret og dossieret har vist sig at indeholde en række forkerte oplysninger på tabloidniveau, der er for omfattende til at liste her.

Dossieret havde i længere tid floreret i mediekredse indtil CNN valgte at omtale dét, hvorefter net mediet, BuzzFeed, offentliggjorde det. BuzzFeed er nu sagsøgt af flere russiske forretningsfolk for bagvaskelse. 

For at redde sig selv fra en retssag, der formentlig koster mediet hele sin eksistens, så har BuzzFeed omvendt sagsøgt Det Demokratiske Parti (DNC) for at få dem til at udlevere beviser for, at de blev udsat for russisk hackning. 

Der er aldrig blevet fremlagt nogen beviser for hackning af DNCs servere, som kun efterfølgende er blevet undersøgt af et privat firma med politiske forbindelser til DNC, Crowdstrike, der de eneste som har set dem. Ingen af de amerikanske efterretningstjenester påstår eller har påstået, at der rent faktisk findes beviser for ”russisk hackning”.

Læs evt. min blog om ”russisk hackning” på KForum her.

Mediet, der bragte dossieret, sagsøger altså DNC for at få beviser for, at dossieret er sandt.

Steele dossieret, som BuzzFeed offentliggjorde

Dossieret hævder f.eks. at Trumps personlige advokat, Michael Choen, i hemmelighed havde mødtes med russiske agenter i Prag, til trods for at Choen har bevist han aldrig har været i Prag.

Selvom disse konkrete påstande om filmet urinsex eller møder med russiske agenter i Prag ikke skulle være anvendt til at opnå FISA-kendelsen, hvilket Nunes demokratiske modpart, Adam Schiff, hævder, så er der tydeligt, at der er problemer med troværdigheden. 

Da FBI langt i forløbet selv undersøgte de oplistede påstande af Steele dossieret konkluderede de, at det var ”minimalt underbygget” og således falsk. 

Efter Trumps præsident indsættelse orienterede Comey ham om dossieret, og beskrev det som ”slibrigt og uverificeret”. Her påstår demokratiske Schiff, at Comey kun henviste til dele af dossieret, underforstået at ”andre dele” er ikke bevist komplet falske.

FBI og DOJs falske beviser

Steele dossieret er betalt af Hillary Clintons kampagne med mellem 7 og 9 millioner dollars, via deres advokatfirma, Perkins Coie, og derfra videre til oppositions research firmaet Fusion GPS, der specialiserer sig i at finde smuds på politikere. Fra Fusion GPS gik penge derefter til Christopher Steele personligt og hans firma.

FBI og DOJ vidste, at Steele dossieret var betalt af Clinton-kampagnen, men dette blev aldrig oplyst over for den hemmelige FISA-ret, der godkendte overvågningen fire gange, til trods for, at FBI og DOJ er forpligtet til at fremlægge alle oplysninger i den mistænktes favør, netop fordi personen ikke kan forsvare sig selv.

FBI godkendte desuden egne betalinger til Steele, der over for vicedirektør i DOJ, Bruce Ohr, havde gjort klart, at han var passioneret omkring at undgå Donald Trump blev valgt. Samtidig var Bruce Ohr’s hustru, Nellie Ohr, ansat i oppositionsfirmaet Fusion GPS og dermed også betalt af Clinton-kampagnen hvor penge gik ind i deres fællesøkonomi. Bruce Ohr oplyste ikke om dette i DOJ eller overfor FISA-retten.

Da FBI på et tidspunkt afbrød samarbejdet med Steele, fordi han talte med pressen, så fortsatte Ohr kontakten. 

Efter FISA-memoet blev offentliggjort er endnu et memo blevet offentliggjort, der tilmed viser, at Clinton-kampagnen selv bidrog til indholdet i Steele-dossieret og altså ikke kun betalte for det.

Clinton-støtten, journalist/aktivist, Cody Shearer, udarbejdede sit eget dossier, som Steele også overdrog til FBI i oktober 2016, efter han havde fået det fra Bill og Hillary Clintons mangeårige fortrolige rådgiver, Sidney Blumenthal. Blumenthal fik dossieret fra en diplomat i Clintons efterfølger, udenrigsminister John Kerrys ministerium.

Blumenthal var med Clinton under bombningen af Libyen og Benghazi-løgnene, der var den skandale, som afslørede hun skjulte sine spor med en privat server.

Med andre ord, så ikke alene betalte Clinton-kampagnen for Steele, men Clinton-allierede bidrog direkte til indholdet, som Steele overdrog til FBI.

Overvågningen og Mueller-undersøgelsen har ledt til tre sigtelser/studehandler værd at omtale, der forsøges tilknyttet til Trumps-kampagne, men ikke er det. 

Papadopoulos, General Flynn og Paul Manafort

George Papadopoulos er en ung mand, der en kort overgang på Trumps-kampagnehold, men FISA-memoet gør klart, at der ikke er fundet nogen forbindelse mellem ham og Carter Page. 

Spritstiv på en bar i London i maj 2016 fortalte Papadopoulos en diplomat fra Australien, Alexander Downer, at Rusland havde smuds på Hillary Clinton og denne information bragte Downer videre, og FBI-agent, Peter Strzok, begyndte i juli 2016 også at undersøge/overvåge Papadopoulos.

Papadopoulus har ikke haft et samarbejde eller forbindelse til ”russere” og alt tyder på, at hans udtalelser til Downer var en værtshussamtale. Men uvidende om FBIs forudgående overvågning af ham, bliver han efter en vidneforklaring hos FBI sigtet for at lyve, hvilket er en forbrydelse i sig selv. Det har han erkendt sig skyldig i, han er ikke sigtet for andre strafbare forhold og har efterfølgende samarbejdet med FBI.

Samme skæbne overgik Trumps tidligere sikkerhedsrådgiver, General Michael Flynn, der ligeledes løj over for FBI om forhold, der ikke er kriminelle og i øvrigt ikke er sigtet for andet.

Uvidende om FBIs overvågning blev Papadopoulus, og Flynn er lokket i en fælde under afhøring hos FBI. Deres forbrydelse var at lyve om ting FBI i forvejen kendte svaret på.

Hvad angår Trumps tidligere kampagnechef, Paul Manafort, så er han sigtet for økonomisk kriminalitet, så som hvidvaskning, der ikke relaterer sig til Rusland, men derimod arbejde for den tidligere ukrainske præsident, Viktor Janukovitj. På vegne af Janukovitj lavede Manafort lobbyvirksomhed i samarbejde med Podesta Group, der var stiftet af brødrerne Tony og John Podesta, hvoraf sidstnævnte var Hillary Clintons kampagnechef og førstnævnte ejer og chef i Podesta Group. 

Manafort ser skyldig ud i forhold til økonomisk kriminalitet, men intet af det involverer Trump eller Rusland og alle forhold ligger i fortiden. ”Den russiske forbindelse” beror udelukkende på at kalde den tidligere ukrainske præsident, afsat ved et statskup i februar 2014, for ”pro-russisk” og dermed lave en kognitiv sammenkædning, der ikke findes i virkeligheden.

Ingen af disse sager vedrører altså tilnærmelsesvis russisk indblanding i den amerikanske præsidentvalgkamp.

Robert Muellers undersøgelse

Tidligere FBI-chef, Robert Mueller, blev i kølvandet på fyringen af James Comey i maj 2017 udpeget af vicejustitsminister, Rod Rosenstien, til at undersøge Ruslands indblanding i den amerikanske valgkamp til fordel for Donald Trump. 

Når det er Rosenstien, der dels har udpeget Mueller og kan fyre ham, så skyldes det, at justitsminister Jeff Sessions, har erklæret sig inhabil fordi han ved sin godkendelse/indsættelse havde erklæret, at han ikke selv havde haft nogen form for kontakt med russiske embedsmænd eller diplomater. Det viste sig senere, at han havde talt med den russiske ambassadør to gange om emner u-relateret til Trump-kampagnen eller valgkampen (som Sessions selv mente han svarede på), som en del af hans officielle pligter og på ingen måde fordækt.

Demokraterne krævede hans afgang for at lyve, men resultatet blev i stedet, at Sessions erklærede sig inhabil i Rusland-undersøgelse, hvorfor den i stedet hører under Rod Rosenstein.

Russiagate kun baseret på løgn

Mueller-undersøgelsen er speciel idet den ikke er baseret på nogen begået forbrydelse, som en undersøgelse normal vis ville være. Forbrydelsen synes derfor kun at være, at Trump – ikke Clinton – blev valgt.

Som jeg har beskrevet, så er grundlaget løgne, der blev betalt og fabrikeret af Clinton-kampagnen og deres kumpaner, også i FBI og DOJ.

Trump-kampagnen blev ulovligt overvåget siden 2016 og Carter Page, den oprindeligt mistænkte, er ikke blevet tiltalt for noget som helst. Da Page endelig i november 2017 blev afhørt af Repræsentanternes Hus’ efterretningsudvalg, ankom han uden advokat og tydeligt lettet gav han bagefter interview til pressen. En ærlig mand, hvis ry og rygte er blevet destrueret i jagten på at fælde Trump.

Den fabrikerede mistanke mod Page var f.eks. baseret på, at han talte på et russisk universitet han selv havde studeret på – og her mødte han sandsynligvis en russisk embedsmand. Embedsmanden var tidligere dimittend til et alumni arrangement. 

Hvor al dokumentation viser, at fabrikerede beviser blev brugt til ulovlig overvågning og der derfor intet grundlag er for Muellers undersøgelse, så spinnes spørgsmålet i stedet til, om Trump vil bruge FISA-memoet, som undskyldning for at fyre Robert Mueller.

Mueller indleverede 2 uger efter FISA-memoet det første anklageskrift mod russere om ”russisk indblanding” i den amerikanske valgkamp, hvilket køber ham tid. Jeg vender tilbage til selve anklageskriftet og dets indhold.

Clintons kompaner

Hillary Clintons egne forbrydelser kan der skrives flere bøger om, for de er omfattende, men jeg vil her begrænse mig.

Kanaliseringen af penge fra Clinton-kampagnen via advokatfirmaet Perkins Coie til Fusion GPS til Christopher Steele er et brud på kampagnefinansiering og hvidvaskningslove. Christopher Steele købte oplysninger hos russiske embedsmænd (som han dog aldrig selv mødte) og dermed betalte Clinton-kampagnen for ”russisk indblanding” i den amerikanske valgkamp for at få kompromitterende materiale på Trump. 

Clinton-kampagnen betalte russere for falsk smuds på Trump. Trump-kampagnen havde intet samarbejde med ”russere”.

Clintons såkaldte ”email-server”-sag er ikke slut. Som udenrigsminister overførte hun tophemmelige informationer til sin private server, hvilket er et klart brud på den amerikanske spionagelovgivning. 

Da FBI-direktør, James Comey, i første omgang lukkede undersøgelsen fortalte han samtidigt om Clintons objektive forbrydelser i sin omgang med hemmeligt materiale, men betegnede det som ”ekstremt skødesløst”. Comey sagde, at ingen ”fornuftig anklager” ville tiltale Clinton, men det har siden vist sig, at allerede inden Clinton og 16 andre vidner var blevet afhørt, havde Comey skrevet et udkast til hendes pure frifindelse. I øvrigt er det ikke politimyndigheden, men anklagemyndigheden, der skal tage stilling, men Comey undgik at sende sagen videre i systemet. SMS’er viser man ville undgå den kommende præsident, Clinton, skulle se sig sur på FBI.

Det var konkret FBI-agent, Peter Strzok, der omskrev fem henvisninger fra ”groft uagtsomt”, hvilket er strafbart til ”ekstremt skødesløst”, og hvor man normalvis ville tænke at de to ting betyder det samme, så indebærer den første formulering mange år i fængsel. Strzok afhørte desuden Clinton uden at pålægge hende vidneansvar, hvilket betød hun kunne lyve så meget hun ville – i modsætning til da han afhørte General Flynn.

Strzok var først central i Clinton-undersøgelsen og derefter i Trump-undersøgelsen. Sms’er mellem ham, og hans elskerinde, FBI-advokat, Lisa Page, viser et had til Trump og de omtaler en ”forsikringspolice” mod han bliver valgt, og efterfølgende møde i ”det hemmelige selskab” (mod Trump).

Strzok/Page sms’er viser også man vil undgå den (forventede) præsident Clinton skulle tro DOJ ville være hendes ”redningsmand” i stedet for FBI. I en retsstat er det politimyndigheden, der overdrager deres beviser til anklagemyndigheden, der så tager stilling til tiltaler, men har var det FBI – for at undgå Clinton skulle blive vred.

Justitsminister, Loretta Lynch havde ellers haft besøg af tidligere præsident, Bill Clinton, i hendes fly, mens det holdt på en landingsbane i Phenix. Mødet var hemmeligt og fandt sted ganske få dage før Comey offentliggjorde afslutningen af Clinton-undersøgelsen, men da det kom frem oplyste Lynch de havde talt om børnebørn, golf og Brexit. 

Bill Clinton fik i øvrigt $500.000 for at holde en tale for russiske investerings bankfolk i forbindelse med, at en komite nedsat af Obama, som Clinton havde indflydelse på, skulle beslutte om Rusland måtte købe 20% af USA's uran-udvindingskapacitet, den såkaldte ”Uranium One” sag.

Intimbilleder genåbner Clinton-undersøgelse

Kort før præsidentvalget blev FBI-undersøgelsen mod Clinton genåbnet og Clinton bebrejder i sin bog James Comey (og alle andre) for hendes valgnederlag, men Comey havde intet valg.

I forbindelse med en undersøgelse af det demokratiske senatsmedlem, Anthony Wiener, for at sende billeder af sine kønsdele til en mindreårig, havde FBI konfiskeret hans bærbare computer, hvorpå de fandt klassificerede mails fra Clintons private server. Disse kom fra Wieners hustru, Clintons nærmeste rådgiver, Huma Abedin, der havde taget backup af sin telefon på den bærbare. Dette havde hun i den første undersøgelse, hvor hun i øvrigt øjeblikkeligt fik immunitet, løjet om.

Wiener er i dag registreret sexforbryder og afsoner en fængselsstraf. Den varslede skilsmisse med Abedin er efter forlydender aflyst af praktiske hensyn, for i USA kan man ikke tvinges til at vidne mod sin ægtefælde.

FBI-agent Strzok var manden, der ændrede ordene om det FBI havde fundet beviser for, at hun var skyldig i, således at hun blev straffri.

Han hadede Trump, men da han blev bedt om at gå med på Muellers hold, så var han tøvende, fordi han ikke selv troede på Trump-kampagnen havde forbindelser til Rusland.

Senere sms’er viser, at Præsident Barak Obama ville holdes orienteret tæt i enhver udvikling i efterforskningen, til trods for han til medier tydeligt har sagt han på ingen måde har været involveret i undersøgelsen. 

Som et ekstra twist, er der opdukket et mistænkeligt timet og formuleret mødereferat omhandlende et hemmeligt møde mellem Comey, afgående Obama, vicepræsident Joe Biden, sikkerhedsrådgiver Susan Rice og daværende vice-justitsminister, Sally Yates, der har skrevet referatet, sendt til sig selv på hendes sidste arbejdsdag – to uger efter mødet. I referatet står der flere gange, at Obama har sagt til Comey, at undersøgelsen af Trump/Rusland skal være ”efter bogen”.

Hvis Comey havde handlet ”efter bogen” i Clintons email-server sag, så var Clinton blevet idømt mange års fængsel. Men Comey havde personligt holdt talen, hvor lod alle anklager falde til gulvet. Comey fortalte senere i senatet under ed, at han kun havde mødt Obama to gange, hvor dette møde ikke var et af dem.  

En anden Clinton kumpan er tidligere nævnte vicedirektør i FBI, Andrew McCabe, hvis hustru var opstillet for demokraterne og fik 750.000 dollars i kampagne-støtte fra Clinton-kampagnen.

Fra sms’er mellem Strzok og hans elskerinde ved vi, at der på lavere lag i FBI var en opfattelse af, at McCabe burde være fjernet for interessekonflikter.

Mueller vs. Troldefabrikken

Ikke alene er der altså intet grundlag for en Trump/Rusland-sammensværgelse, der er omvendt klare økonomiske og informationsmæssige forbindelser mellem Clinton og Rusland, som FBI og DOJ har brugt til ulovlig overvågning.

Mueller har nu offentliggjort det første anklageskrift, der involverer Rusland/”russere”. Det er rettet mod ansatte og ejeren af den russiske ”troldefabrik”, i alt 13 personer og 3 virksomheder.

Masser af medier har skrevet om alvoren i anklagerne, men jeg vil liste nogle ting fra anklageskriftet, så læseren selv kan vurdere om det lyder som professionelle folk, der udfører informationskrig på vegne af den russiske stat.

For det første, så står der i anklageskriftet at en af dem var taget til Texas og en græsrodsaktivist havde dér fortalt dem, at de skulle fokusere på svingstater, hvad de derefter gjorde. Vi skal altså tro de kunne afvikle en påvirkningskampagne, uden overhovedet at have forstået det amerikanske valgsystem.

De er beskyldt for at lave grupper og sider på sociale medier, hvor de solgte markedsføring af andre opslag til typisk $25 og $50 pr. stk. 

Som et bevis for, at det er Troldefabrikken, der står bag, påstås de har fået en amerikansk statsborger til at stå med et skilt foran Det Hvide Hus med teksten ”Tillykke med de 55 år, chef” som så er sammenfaldende med ejerens af troldefabrikkens fødselsdag.

Hos en person, der havde optrådt udklædt som Hillary Clinton, forsøgte de at arrangere en ladvogn med et bur, hvor Hillary så skulle sidde i med fængselsdragt. Ligeledes forsøgte de at få lavet en plakat hvor Clinton promoverer Sharia-lov i USA, som også var en facebook-kampagne de kørte.

Anklageskriftet nævner, at de tre gange har kontaktet nogen i Trump-kampagnen på en kampagneemail, hvilket må formodes at være aktivistniveau, og der nævnes ingen opfølgninger af disse kontakter.

De har opereret på et månedligt budget på ”tusindvis af dollars”, hvilket efterlader et enormt fortolkningsinterval.

Fokus har været på deres ”splittende” facebook-annoncer, der angiveligt skulle være den måde de førte informationskrig på.

I den forbindelse er det værd at bemærke, der aldrig er indledt nogen efterforskning af anstiftelsen til fysisk vold til ære for tv-stationer, men omvendt for ”splittende” facebook-annoncer.

Under valgkampen dokumenterede aktivisten James O’Keefe med hans Project Veritas Action at Clinton-kampagnen stod bag at oplidne til vold ved Trump-begivenheder. Clinton-folk som Robert Creamer og Scott Foval mistede deres job, men der blev aldrig lavet en strafferetlig undersøgelse.

Facebook-annoncerne får en del behandling i anklageskriftet, og uden dem er der ingen sag. De tiltalte beskyldes for at have købt identiteter online som de har brugt til at lave konti på PayPal og i en bank med. Der er ingen beskyldning om bedrageri overfor pengeformidlerne, så denne del kan være alt fra en konto med krypto-valuta til meget værre.

De skulle desuden have lejet serverplads og vpn forbindelse i USA, for derved at skjule de var fra Rusland via ip-adressen, ligesom de har lavet falske online profiler med amerikanske navne.

Facebook-annoncerne er dog den handling, der undergraver det amerikanske demokrati, ifølge hvad man må forstå fra anklageskriftet.

I kommentar til anklageskriftet har Facebooks vicepræsident, Rob Goldman, sagt at han har set alle reklamer Facebook har delt med Kongressen og at det under ingen omstændigheder var målet med disse kampagner at tippe valget [i favør til Trump].

Han bemærker, at de fleste annoncer er indrykket efter valget, men at pressen alene fokuserer på sin egen dagsorden om, at Rusland ville have Trump valgt, fordi det passer i mediernes narrativ og derfor slet ikke nævner det.

Facebook har selv tidligere oplyst, at købet af reklamer fra ”russisk-forbundne” konti var $100.000 over to år, dvs. cirka $4.000 om måneden, hvilket også svarer til formuleringen i anklageskriftet. Dette beskedne annoncebeløb refereres ofte med dets potentielle publikum, som er angivet til 126 millioner visninger (går jeg ud fra) – og dette er årsagen til, at man i medier har læst at Rusland kan have påvirket 126 millioner amerikanere i præsidentvalget. Hvilket dog er forkert, da over halvdelen blev bragt efter valget.

Efter 8 måneders undersøgelse af Mueller med et forspring i form af ulovlig overvågning findes der intet, der forbinder Trump-kampagnen med Rusland.

Man skal så tro, at Den Russiske Føderation via Troldefabrikken har udført en amatøristisk discount kampagne, der overskyggede Hillary Clintons brug af $1,2 milliard dollars og Trumps det halve.

Der er en hel række forbrydelser, der er veldokumenterede, og som implicerer Bill og Hillary Clinton, Clinton Foundation, Det Demokratiske Parti, FBI og DOJ. 

Anklageskriftet fra Mueller er et røgslør, der køber tid for hans undersøgelse og en afledningsmanøvre fra FISA-memoet implikationer.

Når DNCs eget memo bliver frigivet vil det ikke tilbagevise FISA-memoet, men forsøge at udvande det.

Det er sikkert, at der er tiltaler på vej mod Clinton-kumpanerne og også Clinton selv. Der er allerede masser af beviser.

Tag dog ikke fejl af, at Russiagate er løgn fra start til slut og en fabrikeret historie, som den etablerede presse i både Danmark og USA har spredt. Det er fake news per excellence og den kommende tid vil oprulle skandalen, som med garanti vil blive underspillet og fordrejet af danske etablerede medier.

Støt uafhængige og alternative medier, der i stigende grad censureres og blokeres.

 

Kilder

Steele dossier, oprindeligt publiceret af BuzzFeed

Nunes memo / FISA-memo

Memo frigivet kort efter FISA-memo

Muellers anklageskrift

 

Vidste du...

...at Folkets Avis ikke har betalingsmur

...men lever af faste bidrag fra læserne

Bak op om en åben avis for alle

Støt Folkets Avis her