Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse 3 byer som du garanteret ikke har overvejet at rejse til i 2018

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Annonce

Kommercielt

3 byer som du garanteret ikke har overvejet at rejse til i 2018

De første par måneder af 2018 er gået, og hvis du ikke allerede har overvejet hvilke rejser du vil berige 2018 med, er det tid til at tænke over det nu. Hvis du ikke ved hvor rejsen skal gå hen i løbet af 2018, kan du få lidt inspiration her, hvor vi kommer med vores bud på tre byer, som du garanteret ikke har overvejet at rejse til.

 

Pula på halvøen Istrien i Kroatien

Den første by, som du bør udforske i løbet af 2018 er Pula, der ligger på den kroatiske halvø Istrien. Kroatien er et kendt rejsemål blandt mange danskere, men overraskende få kender til Pula og de fantastiske oplevelser der venter der, og derfor er det den første by på vores liste.

Pula er unik by, hvor du både kan finde historiske oplevelser, samtidig med at der er gode muligheder for at slappe af ved det krystalklare vand. I Pula er der samtidig mulighed for at opleve lidt af det kroatiske hverdagsliv, som er med til at gøre Pula til en unik rejsedestination, sammenlignet med mange andre kroatiske byer.

På en rejse til Pula kan du fx besøge Brijuni nationalpark. Brujuni er en ø-gruppe, der ligger lige uden for Pula og sammenlagt består af 14 flotte øer. Ø-gruppen er i dag nationalpark, hvor du blandt andet kan se zebraer og antiloper.

 

Spanske Sevilla

By nummer to, som du bør overveje at rejse til i løbet af 2018 er Sevilla, der ligger i Spanien. Med en rejse til Spanien får du altid en fantastisk oplevelse, da Spanien har utrolig meget at byde på. Der findes mange unikke byer i Spanien, som du kan rejse til og en af dem er Sevilla.

Sevilla er den største by i Sydspanien, og byder på mange unikke oplevelser. Først og fremmest er Sevilla en unik kulturby, hvor du kan finde mange spændende og kulturelle oplevelser. Sevilla er fx en af de bedste byer i verden, hvis du gerne vil opleve flamenco. Du kan finde mange steder i byen, hvor du kan se og ikke mindst selv prøve kræfter med at danse flamenco.

Ydermere venter der i Sevilla nogle fantastiske smagsoplevelser i form af lækker Tapas, som kan imponere alle. Der findes et hav ad gode restauranter rundt omkring I Sevilla, hvor du fx kan smage lækker tapas eller andre gode retter fra det spanske køkken.

 

Thessaloniki i Grækenland

Thessaloniki er Grækenlands næststørste by, og er først og fremmest kendt for at have et summende kulturliv, hvor du kan finde oplevelser for enhver smag. Du kan fx besøge et af de mange teatre og museer eller tage forbi Thessaloniki under en af de årlige filmfestivaler.

I Thessaloniki finder du samtidig et stort udvalg af historiske seværdigheder, der uden tvivl er et besøg værd. Du kan fx besøge Det Hvide Tårn, der er byens vartegn og en af de mest populære seværdigheder i den græske by. Samtidig har byen også en række seværdigheder der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste herunder nogle byzantinske monumenter.

Med en rejse til en af de tre nævnte byer i denne artikel, er du sikret en oplevelse for livet, som du altid vil huske, da der i alle tre byer venter utrolige oplevelser. For at sikre en god rejse kan du overveje at låne penge til rejsen, så du kan få den rejse du drømmer om. En rejse er nemlig en investering i dig selv som person, som er med til at forme hvem du er og derfor gælder det om at få nogle fantastiske rejser i løbet af livet, og hvorfor ikke starte med en unik rejse i 2018?

 

 

Del 3 byer som du garanteret ikke har overvejet at rejse til i 2018