Struer Kommune holdt hundedyre fester og receptioner

Skrevet af Lennart Kiil

Man må undre sig lidt over den måde Struer Kommune prioriterer skatteydernes midler på.

For mens man i kommunen jævnligt bruger endda meget store beløb på fester, receptioner og direktørers fødselsdage, så kan tydeligt sygdomsramte borgere som Ulla Astrup åbenbart ikke umiddelbart få førtidspension.

Et par eksempler på hvad Struer Kommune har brugt penge på:

2011: Direktør Jørgen Jensen skulle fejres. Det skete i Folkets Hus i Struer, hvorfra regningen lød på over 60.000 kroner.

Og som de aktindsigter, Folkets Avis har opnået, viser, var det altså Struer Kommune som betalte regningen.

2015: Kjeld Berthelsen, direktør for Sundhed, Ældre, Social, Handicap, Arbejdsmarked, Uddannelse, Dagtilbud, Børn og familier, blev fejret. I alt var der bestilt mad og drikke til 250 personer, som blandt andet blev fundet via annoncering – hvilket var med til at gøre, at den samlede pris løb op i over 50.000 kroner.

Igen viser vores aktindsigter at det var Struer Kommune og dermed områdets skatteborgere som betalte regningen.

Disse tal skal ses i sammenligning med tal fra andre kommuner:

For eksempel Mariagerfjord Kommune og Køge Kommune, hvor man holdt sig nede på henholdsvis 16.459 kroner og 20.000 kroner, da der blev holdt 60 års fødselsdage for en kommunaldirektør og en teknisk direktør.

Noget tyder altså på at Struer Kommune er særdeles rundhåndet med skattemidlerne når det gælder fester og receptioner til direktørerne i kommunen, men til gengæld nærige når det gælder pension til syge borgere.

Personer: 
Organisationer: 
Emner: