Primære faneblade

Antal

Så fandt ligestillingsministeren endelig sit problem

Hvad skal vi med en ligestillingsminister i Danmark?

Vi har jo ligestilling.

Hvad gør en ligestillingsminister så? Hun beder da sine bureaukrater i systemet lave en rapport hvor de finder nogle problemer.

Simpelthen.

Og nu har en rapport ved navn "Unges opfattelser af køn, krop og seksualitet" så skabt en masse panik og røre i pressen.

Ikke mindst fordi rapporten, som er fra VIVE – Viden til Velfærd, Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd, kommer med nogle ret markante konklusioner.

I videoen ovenfor har jeg kigget lidt på rapporten og de konklusioner, som VIVE – Viden til Velfærd, Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd fremhævede i en pressemeddelelse sendt ud til medierne, bygger på et meget uholdbart grundlag.

Alligevel bed pressen naturligvis ukritisk på.

Angiveligt så kan unge mænd vinde anerkendelse ved at have flere sexpartnere, mens dette ikke i samme grad gælder for unge kvinder, som har mange sexpartnere.

Det mener ligestillingsministeren så åbenbart er et bevis på at vi bevæger os tilbage til tiden før kvindekampen. Men det passer nu ikke.

Det har altid været sådan at folk har haft mere respekt for det som er svært end for det som er nemt. Også under og efter kvindekampen.

Man kan sige, at det, ligestillingsministeren lægger op til, er at vi skal til at beundre kvinder for at være så seksuelt aktive som muligt. At dette i sig selv skulle være noget som burde vække beundring i andres øjne.

Jamen held og lykke med gennem social engineering at skabe den opfattelse. Det bliver ikke nemt. Men man kan sikkert nemt finde ud af at smide en masse skattekroner efter det.

Det handler for politikere om at skabe en slags mild panik over noget som stort set er non issues, så politikerne kan berettige deres stillinger.

Når det så ovenikøbet er sådan at den rapport som "afdækker" problemet i sig selv er meget lidt videnskabelig og konkluderer meget bastant på et tyndt grundlag, så er det hele bare desto mere gennemskueligt.

Det handler om at skabe arbejde til politikere og ikke om at løse reelle problemer for borgerne i landet.

13/2/2019

Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her.

Og god læselyst,
Lennart Kiil