Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

301

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Trans til mænd: Overvej jeres præference for biologiske kvinder

Debatindlæg

Gratis

Del indlæg

"Det er samfundets skyld"

For noget tid siden løb jeg ind i denne artikel:

What’s Wrong With the ‘No Trans’ Dating Preference Debate

I artiklen går en transkønnet person til angreb på heteroseksuelle mænd, fordi hun har oplevet at blive valgt fra på datingmarkedet.

Og, ja, det er aldrig en rar ting at opleve, at man ikke slår til, når nu man så gerne vil møde andre mennesker - enten af det modsatte eller af det samme køn.

Man kan altid diskutere, hvorfor ting er, som de er, og der kan være forskellige årsager til, hvorfor man ikke slår til, og hvorfor den anden part vælger en fra.

Det, som jeg faldt over ved artiklen, var den baggrund som den transkønnede person mente at heteroseksuelle mænd fravalgte hende på:

At heteroseksuelle mænd skulle lide af en fobi over for transkønnede - altså transfobi - og nære et had til denne gruppe af mennesker.

Tjah.

Hvis ikke man kan få sin vilje, så kan man jo altid gemme sig bag den påstand at det er fordi andre hader en. En "god" undskyldning hvis man har en mangel på succes i sit liv.

Og det er ikke første gang, at jeg ser den form for "argumentation", som er brugt i artiklen.

Ofte er det en af de ting, jeg lægger mærke til, når feminister debatterer.

Så fremføres det synspunkt, at hvis folk ikke deler feministernes egen opfattelse af tingene, så er det fordi disse folk er hadske og ikke har respekt for andre.

Hvor tit har man ikke hørt at en eller anden mand er blevet skudt i skoene at være kvindehader eller noget i samme stil?

Faktisk er det jo blot en lidt for nem måde at slippe for at forholde sig til sin modstanders argumenter på - sådan på den måde at tildele ham negative titler eller værdier.

Desuden er det jo i grunden en absurd tanke at forsøge at vinde magt ved hjælp af så negativ en taktik.

Der er også en dobbeltmoral på spil, når man tænker på, at det ofte er feministerne, som på den ene side foregiver at kæmpe imod ad hominem angreb og stråmandsargumenter, men som på den anden side selv gør flittig brug af disse for at vinde debatter.

Men åbenbart er feminister for højt hævet over moralske og etiske retningslinjer til at bekymre sig om sådanne selvmodsigelser.

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:09

Del eller citer ved at kopiere linket her

10 sekunder, tak

Vi lægger ikke debatindlæg bag betalingsmur.

For budskabet skal ud til alle.

Men det koster at redigere og bringe debatindlæg.

Bak op om det frie ord og den åbne debat.

Bliv medlem
eller sponsor

Del eller citer med linket her

MediaCreeper