Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

316

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Pia Olsen Dyhr er vild med Mette Frederiksens tissekone

Fotos: Steen Brogaard / ft.dk fotos til pressebrug
Pia og Mette. Fotos: Steen Brogaard / ft.dk fotos til pressebrug
Identitet - især køn - er blevet en central parameter i politik. Evner, flid, talent, personlighed kommer i anden række.

Antal

Brugerindlæg af Lennart Kiil

SF-krav: Kvindedominans i rød regering

En kommende kvindelige statsminister og næsten total kvinde-dominans blandt partilederne på venstrefløjen er åbenbart ikke nok

En regering med en lige kønsbalance vil sætte et godt eksempel for »vores børn«, så piger og drenge kan have præcis samme drømme og samme mulighed for at nå dem, mener SF-formanden ifølge en artikel på Politiken.

Samtidig husker vi jo at Mette Frederiksen selv vil være børnenes statsminister. Jeg skal love for at den kommende regering har fået fokus lagt på børn her i samfundet.

Det giver egentligt meget god mening. De her kvinder i den fødedygtige alder har fortrængt deres natur for at komme til tops i politik, men den trænger sig alligevel på og manifestere sig i dette overdrevne og forvredne fokus.

Nu skal politikerne simpelthen agere forbilleder for landets børn. Det skal forældrene ikke længere selv, forstås.

Men det er ikke kun børnene at Pia Olsen Dyhr vil sende signaler til:

Da vi sad i regering sidst, havde vi både en kvindelig statsminister og to kvindelige vicestatsministre, og det, mener jeg, er et vigtigt signal at sende til omverdenen: At kvinder kan præcis det samme som mænd.

Det er godt nok blevet vigtigt med de der signaler, hvad? Så regeringen skal have en bestemt kønsfordeling for at sende et signal til omverdenen.

Tsk, tsk.

Hvad med at sende det signal at man valgte de bedst kvalificerede til ministerposterne uden smålig skelen til om folk har en tissekone eller en tissemand.

På alle niveauer i politik er der markant flere mænd end kvinder. Men på det absolutte top-niveau kræver SF altså at mindst halvdelen skal være kvinder. Fordi tissekone.

Det skal nok blive festligt med den kommende matrone-regering.

Del
Lennart Kiil er stifter af FOLKETS.DK og redaktør på Folkets Avis. Han mener godt man kan oplyse og underholde på samme tid.

Del eller citer ved at kopiere linket her

Udgivet: 

08/03/2019 - 08:04

Seneste ændring: 

08/03/2019 - 08:05

Personer: 

Pia Olsen Dyhr, Mette Frederiksen

Organisationer: 

Socialistisk Folkeparti, Socialdemokraterne

Del eller citer med linket her

MediaCreeper