Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse "Guld eller bly?" - DJØF's nye mafiametoder

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

"Guld eller bly?" - DJØF's nye mafiametoder

Skrevet af Nick Mogensen

Er en af Pablo Escobars mest berømte bemærkninger og man får unægteligt fornemmelsen af, at DJØF har set mere Narcos på Netflix end, hvad godt er.

Ligestillingsløftet lyder måske, som guld og grønne skove, men i virkeligheden er det ren bly for alle Danmarks mænd og ligestillingen generelt.

Løftet er en ondskabsfuld streg i regningen over de danske drenge og mænd og ingen – ved deres sanser fulde fem – kan acceptere den slags bureaukratiseret kønsdiskrimination pakket ind, som en uskyldig æske kattetunger.

Det nye såkaldte ”Ligestillingsløfte” fra DJØF bygger på utæmmet nonsens, der selv i svage akademiske kredse, ikke har gang på jorden. Der forudsættes i et omfang, der har tragikomiske dimensioner.

Løftet indeholder en række forskellige punkter. At gennemgå dem hver for sig bliver for omfattende. Men, som det er med en gammel opvask, behøver man ikke gennemgå enhver uvasket tallerken for at finde ud, at det lugter i hele køkkenet. Jeg nøjes derfor med et par uddrag.

I løftet står der blandt andet, at piger i lavere grad forbinder, deres køn med succes. Det skyldes kønsstereotyper påstås det.

Hvem er skyld i disse tilsyneladende dårlige stereotyper? Mænd? Eller heste, grise, køer og får?

Derudover bør man gøre DJØF opmærksom på, at så snart der findes mere end ét menneske – og der er 5,5 millioner i Danmark – er det teknisk set umuligt at undgå, at visse stereotypiske fortolkningen træder frem fremfor andre. På godt og ondt. Også mænd lider – måske endda langt mere!? – under stereotype opfattelser.

Det er ethvert menneskes ansvar at udvikle en stoisk karakter, der kan holde til en lille smule modstand i dette land, der flyder med mælk og honning.

Derudover er det påfaldende, at imens DJØF påstår ét, så har man investeret massivt i kvinders uddannelser og langt de fleste studerende på universiteterne er kvinder. Samtidigt med det, er en tydelig karakterforskel imellem drenge og piger ved 9. klasses afgangseksamen – til pigernes fordel.

Det skyldes formentlig flere elementer, herunder en større hensyntagen til pigers læringsmæssige tilbøjeligheder. Drengene, ja, de kan rende og hoppe efter ligestillingsløfter og DJØF’s opbakning. Den kommer først, når de bliver voksne og skal betale til kvotekvinder i bestyrelserne.

Et andet punkt i ”Ligestillingsløftet” indeholder den direktørfeministiske idé om, at det er jordens undergang, at kvinder ikke er repræsenteret i den øverste ledelse i samme omfang, som mænd.

Jeg græder sjældent – medmindre det er af grin. Og her må jeg ærligt talt le til kæberne kramper til. Ingen mennesker kan tage denne cherry-picking-adfærd alvorligt længere, som kvotefanatikerne repræsenterer. Hvornår i himlens navn har DJØF arbejdet for flere kvinder i kloakbranchen? Aldrig – her lugter det for meget af hårdt arbejde og, ja, lort.

Nej, men til gengæld kan de endnu engang udstille deres egen – og ligesindedes – hysteriske behov for at drikke i baren for andres regning.

Det er ikke noget problem, at der ikke er flere kvinder i den øverste ledelse. Fanden tage mig: 75 % af alle virksomheder er startet af mænd og derudover er mænd mere risikovillige generelt.  Samtidig med, at de ikke føder børn. Det giver en mangfoldighed af grunde til, at der er flere mænd i den øverste ledelse.

Nu kommer vi til det mest tragiske i forhold til ”Ligestillingsløftet”: INGEN steder har DJØF nogen form for ligestillingshensyn til mænd på trods af, at:

  • Mænd dør tidligere.
  • Mænd helbred er generelt dårligere.
  • De fleste hjemløse er mænd.
  • Mænd er bagud i forhold til højere uddannelse.
  • Drenge klarer sig ringere i skolen.
  • De fleste arbejdsulykker og dødelige arbejdsulykker er nærmest kun mænd.
  • De fleste alkoholikere er mænd.
  • De fleste selvmord begås af mænd.
  • Og listen fortsætter.

DJØF’s ”Ligestillingsløfte” er en omgang eklatant kønsdiskrimination mod mænd baseret på svage hjemler og løse påstande. At ingen, inden afsendelse af løftet, har grebet de kritiske briller og taget de ideologisk besatte dykkerbriller af, ja, det udstiller kun den gennemgribende mangel på evne til at tænke selvstændigt og med en vis retfærd for øje.

Til DJØF er der kun at sige: ”Guld eller bly?”

Del "Guld eller bly?" - DJØF's nye mafiametoder