Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse "Jeg har oplevet kvinder blive provokerede over at jeg ser dem som mennesker"

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

"Jeg har oplevet kvinder blive provokerede over at jeg ser dem som mennesker"

Skrevet af Nick Mogensen

Mænd kan ikke blive et frie mennesker, hvis de lefler for kvinder.

Man skal forestille sig det samme, som forældre, der tillader alt, hvad deres børn gør. Det går ikke. Uanset, hvor dejlige kvinder er, skal man ikke lefle for dem.

Jeg har oplevet kvinder blive provokerede over, at jeg ser dem, som mennesker. Mange kvinder er vant til, at de først og fremmest bliver behandlet, som kvinder. Jeg har aldrig haft noget særligt forhold til store bryster, så måske er det derfor, at jeg ikke har problemer med at holde øjenkontakten. Og det er trods alt svært at se numsen, når man står over for hinanden. 

På trods af, at det indledningsvist kan give problemer, er vejen ud af identitetspolitik at behandle hinanden, som mennesker - først og fremmest. Men det skal kvinderne også være villige til. Der nytter det ikke at spille tudekortet. Det bør ikke blive belønnet. 

Men det gør mange mænd og staten. Og vi bliver opdraget til at gøre det. Det er en af grundene til, at de feminiserede værdier dominerer vores samfund. De feminiserede værdier virker, som et marked, der hele tiden vil have flere markedsandele. Bevægelsen er langsom, så få lægger mærke til det. Tænk bare på, hvilken eksplosion af særkrav, der er kommet i de seneste år. 

Til gengæld har jeg også oplevet, at mange kvinder sætter pris på at blive behandlet, som mennesker først og fremmest. Vores kultur, kvinderne og mændene er formentlig ikke klar til det, men det er vejen frem. Tro mig eller ej.

Jeg har selv fundet mig til rette med, at jeg enten må dø ensom eller ufrivilligt springe ud, som cancan-dansende queer, hvis det skulle ende med, at ingen kvinder, og heller ikke Frøken Hansen, skulle gide mig.

Der findes heldigvis også mange fine katteracer, hvis det skulle gå så galt. Og så kan jeg i samme ombæring starte til golf og kortspil.

Gud forbyde, at det måtte komme så vidt, men vi må jo alle leve med konsekvenserne af vores handlinger.

Nå, men, som H. L. Mencken vist sagde til en ungarer, han havde møde med i New York, så er det bedst at smide overfrakkerne, hvis man vil komme hinanden ved. Så det kan vi jo starte med, her ved sommerens snarlige komme.