Folkets Avis har stadig ingen venner

Foto: Public domain
Joseph Pulitzer. Foto: Public domain

Vi har kun jer

Corona har været hård ved Folkets Avis, magasinet IDENTITET og de mange andre medier på FOLKETS. Omsætningen er halveret på et år.

Vi er 0 abonnenter og skal op på 200 forholdsvist hurtigt før det giver mening.

Vil du være med til at sikre at Danmark også i fremtiden har uafhængige medier?

Lukket

Kære læser,

Du er ikke alene. Gennem tiden har millioner læst artiklerne her på Folkets Avis. Du kan se tallene for hele platformen FOLKETS.DK her, men tag ikke fejl, langt hovedparten af læserne er på Folkets Avis.

De øvrige medier på platformen er endnu i deres spæde vorden - de er mikro-medier.

Nå, men lige nu har vi 130 betalende brugere. Det er disse brugere vi kan takke for at Folkets Avis kan kritisere alt fra politikere til interesseorganisationer til store virksomheder.

For det er de betalende brugere på FOLKETS.DK som gør medierne på platformen uafhængige af støtte fra politikerne og uafhængige af støtte fra interesse-organisationer og uafhængige af støtte fra store virksomheder.

Denne støtte og opbakning fra brugerne selv, fra læserne selv – den er guld værd.

For et medie skal have råd til at være uvenner med magthaverne. Både dem i staten og dem som sidder på den økonomiske eller organisatoriske magt.

Newspapers should have no friends

Avismanden Joseph Pulitzer

Det betyder ikke at en avis hele tiden skal være uvenner med alle, men det betyder at et medie skal kunne holde linjen og ikke lade sig styre af disse andre aktører.

Jo mere I læsere bakker op, jo stærkere står Folkets Avis, og jo mere kan vi forsvare sandheden når magthavere og særinteresser forsøger at træde den under fode.

Med andre ord: Du kan gøre en forskel. Det, håber jeg, du vil.

Meta
Seneste ændring: 
11/12/2019 - 15:34
Udgivet i : 
Emner: 
Personer: