Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

317

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Folkets Avis har stadig ingen venner

Foto: Public domain
Joseph Pulitzer. Foto: Public domain
Vi har kun jer

Gratis

Kære læser,

Du er ikke alene. Gennem tiden har millioner læst artiklerne her på Folkets Avis. Du kan se tallene for hele platformen FOLKETS.DK her, men tag ikke fejl, langt hovedparten af læserne er på Folkets Avis.

De øvrige medier på platformen er endnu i deres spæde vorden - de er mikro-medier.

Nå, men lige nu har vi 292 betalende brugere. Det er disse brugere vi kan takke for at Folkets Avis kan kritisere alt fra politikere til interesseorganisationer til store virksomheder.

For det er de betalende brugere på FOLKETS.DK som gør medierne på platformen uafhængige af støtte fra politikerne og uafhængige af støtte fra interesse-organisationer og uafhængige af støtte fra store virksomheder.

Denne støtte og opbakning fra brugerne selv, fra læserne selv – den er guld værd.

For et medie skal have råd til at være uvenner med magthaverne. Både dem i staten og dem som sidder på den økonomiske eller organisatoriske magt.

Newspapers should have no friends

Avismanden Joseph Pulitzer

Det betyder ikke at en avis hele tiden skal være uvenner med alle, men det betyder at et medie skal kunne holde linjen og ikke lade sig styre af disse andre aktører.

Jo mere I læsere bakker op, jo stærkere står Folkets Avis, og jo mere kan vi forsvare sandheden når magthavere og særinteresser forsøger at træde den under fode.

Med andre ord: Du kan gøre en forskel. Det, håber jeg, du vil.

Del

Del eller citer ved at kopiere linket her

Udgivet: 

05/04/2019 - 09:52

Seneste ændring: 

05/04/2019 - 10:22

Typer: 

Ledere

Emner: 

erhverv, politik

Personer: 

Joseph Pulitzer

Del eller citer med linket her

MediaCreeper