Gå til hovedindhold

Folkets Avis har stadig ingen venner

Vi har kun jer

Kære læser,

Du er ikke alene. Gennem tiden har millioner læst artiklerne her på Folkets Avis. Du kan se tallene for hele platformen FOLKETS.DK her, men tag ikke fejl, langt hovedparten af læserne er på Folkets Avis.

De øvrige medier på platformen er endnu i deres spæde vorden - de er mikro-medier.

Nå, men lige nu har vi [views:embed:stats_users:embed_1] betalende brugere. Det er disse brugere vi kan takke for at Folkets Avis kan kritisere alt fra politikere til interesseorganisationer til store virksomheder.

For det er de betalende brugere på FOLKETS.DK som gør medierne på platformen uafhængige af støtte fra politikerne og uafhængige af støtte fra interesse-organisationer og uafhængige af støtte fra store virksomheder.

Denne støtte og opbakning fra brugerne selv, fra læserne selv – den er guld værd.

For et medie skal have råd til at være uvenner med magthaverne. Både dem i staten og dem som sidder på den økonomiske eller organisatoriske magt.

Newspapers should have no friends

Avismanden Joseph Pulitzer

Det betyder ikke at en avis hele tiden skal være uvenner med alle, men det betyder at et medie skal kunne holde linjen og ikke lade sig styre af disse andre aktører.

Jo mere I læsere bakker op, jo stærkere står Folkets Avis, og jo mere kan vi forsvare sandheden når magthavere og særinteresser forsøger at træde den under fode.

Med andre ord: Du kan gøre en forskel. Det, håber jeg, du vil.

Kom med

I mere end et årti har Lennart Kiil leveret sandhed, nuancering og perspektiv med præcision og lidenskab. Som chef og redaktør for Folkets Avis, Danmarks banebrydende borgerjournalistiske medie, har han ufortrødent gået oplysningens ærinde og trodset modstand og økonomiske vanskeligheder.

Invester i ærligt, indsigtsfuldt og originalt indhold, og stå bag en fritænker, der er kendt for kompromisløs research og frygtløs sandhedssøgning.

Bliv abonnent

Lennart Kiil er stifter af FOLKETS og redaktør på Folkets Avis. Han mener godt man kan oplyse og underholde på samme tid.