Gå til hovedindhold

"Danmark har færrest selvstændige i Europa og så sidder Løkke og ævler om "verdens bedste" iværksætterland"

Hvordan gør vi Danmark til verdens bedste sted for iværksætteri?

Spørger Lars Løkke Rasmussen på sin twitter-konto.

Og skriver videre:

Det har vi forsøgt at finde svar på blandt nogle af landets mest succesfulde iværksættere. Det er der kommet en miniserie på fem afsnit ud af.

Tjah, det er den sædvanlige selvpromovering forklædt som oplysning. Man spørge nogen der har succes. Hvad med at spørge nogen som kæmper i stedet?

Det er dem som kæmper og dem som fejler, der ved hvor skoen trykker. Ikke dem som har succes og direkte adgang til landets statsminister.

Jeg giver ikke ret meget for projektet ingenshortcuts.dk

Det er det sædvanlige elite-sammenrend.

Og så det her med at snakke om at Danmark skal være "verdens bedste". Det er så uendelig nemt at sidde at stikke den slags målsætninger ud som i praksis intet har med den førte politik at gøre.

Danmark har det laveste antal selvstændige i Europa og så sidder Løkke og taler om "verdens bedste"

Og det er påfaldende at Venstre lancerer en kampagne om at gøre Danmark til et bedre land for iværksættere lige op til valget.

Og der er for meget fokus på iværksætteriet og for lidt på driften. Altså det at være selvstændig og ikke bare at skubbe noget i gang.

Venstre kan måske hente lidt stemmer fra Liberal Alliance på det her. Men til daglig har Venstre intet gjort for iværksættere. LA har i det mindste prøvet.

 

 

Lennart Kiil er stifter af FOLKETS og redaktør på Folkets Avis. Han mener godt man kan oplyse og underholde på samme tid.