Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

294

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Kåre Quist satte Isabella Arendt på plads med junk fra Politiken – i virkeligheden var hun på rette spor

Kåre Quist henviste til artikel på Politiken og tog dermed luften ud af Isabella Arendts argumenter om fordelene ved den traditionelle kernefamilie.

Men artiklen, han henviste til, var misvisende. Den tegnede et ensidigt og skævt billede af den tilgængelige viden inden for forskningen i familieformer.

Der er nemlig masser af forskning som kommer frem til resultater som understøtter Isabella Arendts pointe. Det fik seerne så bare aldrig at vide.

I denne podcast nuancerer Kåre Fog billedet - og får omtalt de nyere og større undersøgelser, som faktisk viser at Isabella Arendt var på rette spor.

Seneste ændring: 
04/11/2019 - 09:29
Typer: 
Personer: 

Kåre Quist, Isabella Arendt

Organisationer: 

Danmarks Radio, Kristendemokraterne, Politiken

Temaer: 

Del eller citer med linket her

MediaCreeper

Jeg bruger meget tid på at udgive medierne på FOLKETS. Og de gør en forskel. Du kan bakke op om indsatsen ved at blive medlem eller sponsor. Mvh. Lennart Kiil