Primære faneblade

Antal

Når kønsdysfori bliver følelsestyranni: Jeg er en kvinde, ok? OK? O–K?!?!?

Hele spørgsmålet om transkønnede er interessant fordi implikationerne er så vidtrækkende.

For eksempel kan drenge nu slippe for værnepligt hvis de føler sig som piger og får et såkaldt juridisk kønsskifte.

Når et stigende antal gør det, så pålægger disse drenge, som nu bliver kvinder i lovens forstand, den resterende gruppe af drenge, som vælger at forblive mænd som voksne, ekstra forpligtelser ved at frasige sig deres egne.

En anden ting er når transkønnede kræver at omverdenen skal tiltale dem som det køn de selv føler sig som - ikke som det køn de er.

Dette kan virke uskyldigt. Omend ganske umodent og infantilt.

Men i virkeligheden er kravet jo at alle andre - og ikke bare de transkønnede selv - sætter de transkønnedes følelser over den objektive virkelighed.

Personligt Vil jeg da som hovedregel gerne imødekomme en opfordring fra en person om at tiltale dem på en måde som strider med realiteterne. Men hvor langt skal vi gå?

Jeg har allerede nævnt spørgsmålet om værnepligt.

Hvad med sport? Der er allerede en del eksempler på transkønnede som kan dominere i kvindesport. Og det kan de jo netop ofte fordi de objektivt er mænd. At de føler sig som kvinder, virker ikke som en rimelig grund.

3/8/2019

Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her.

Og god læselyst,
Lennart Kiil