Lovende opbakning til kryptovaluta-lovgivning

Investering i Bitcoin har aldrig været mere indbringende

Det er først indenfor de senere år at Bitcoin for alvor er blevet dækket af danske medier - på godt og på ondt! Men faktisk er den populære kryptovaluta netop fyldt 10 år sidste efterår, og kursernes positive tendenser står ligeledes Bitcoins favør - og investorernes.

Der har været skeptiske udmeldinger omkring investering i Bitcoin, og hovedargumentet har da også kredset om det klassiske ordsprog “højt at flyve - dybt at falde!”, når det kommer til de ganske svingende kurser på Bitcoin og andre kryptovalutaer. Dette bliver dog snart fortid på grund af to store nyheder - og det vil uden tvivl gøre investering i kryptovaluta til en ganske indbringende fremtidsinvestering. Du kan læse mere om, hvordan man nemt og billigt investerer i fx Bitcoin her.

Donald Trump kræver ny lovgivning omkring kryptovaluta

Den første gode nyhed for investering i Bitcoin kommer i kølvandet på en endnu større nyhed fra Facebook: Mediegiganten vil nemlig lancere sin egen kryptovaluta, Libra, til næste forår. Med 2,3 mia. brugere i hele verden bliver brugen af kryptovaluta til hverdag - og det har fået interessen til at spire i investeringskredse!

USAs præsident Trump har dog også været hurtigt ude og kræve, at der udvikles helt ny lovgivning, som kan sikre brugen af ikke blot Libra, men alle slags kryptovaluta verden over. Det er virkelig gode nyheder, da man med god grund har kritiseret muligheden for cyberkriminalitet og hackning, når det kommer til bl.a. Bitcoin.

De nye regler vil derfor være yderst fordelagtige for investering i kryptovaluta - brugen af de alternative valutaer vil helt naturligt blive langt sikrere, og derfor mere udbredt og efterspurgt.

Kommende regulativer sikrer brugen af kryptovaluta

Det er derfor gode nyheder for Bitcoin, når politikere verden over bakker op om, at der skal være langt større sikkerhed forbundet med kryptovaluta, ikke mindst med USA og store europæiske lande i spidsen. I øjeblikket udvikles desuden globale regulativer, som udelukkende har til formål at stabilisere kurserne på Bitcoin og alle andre typer af kryptovaluta - tidligere har man nemlig set udsving på hele 10 procent gå både op og ned i løbet af blot en enkelt dag! Det har naturligvis lagt låg på lysten til at tage imod og bruge Bitcoin som betalingsmiddel - både på nettet og nede på den lokale kaffebar.

Derfor har denne sommer været så exceptionelt god for investorer i Bitcoin - investeringseksperter mener at kursen på Bitcoin har lagt sig i en fast positiv tendens alene på grund af nyhederne om Libra. Den kommende sikring af kurserne vil desuden gøre investering i Bitcoin langt mindre risikabel og kryptovalutaer er derfor allerede mere efterspurgt.

Investering i Bitcoin har aldrig været nemmere

Har du fået lyst til selv at kaste dig ud i de indbringende investeringer, inden prisen på fx Bitcoin stiger til det dobbelt, kan du finde mange brugervenlige guides på nettet. Det kræver som oftest ikke mere end en 2.000-5.000 kroner at få fingrene i de første par “Bitcoins”. Du kan læse mere her og få gode råd til at komme godt fra start med dine investeringer i en af fremtidens sikre teknologier.