Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Leder: Den rene S-regering er giftig for Danmark

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Leder: Den rene S-regering er giftig for Danmark

Socialdemokratiet er ikke bare et parti - det er system der omfatter alle samfundsforhold og ethvert af livets aspekter

Skrevet af Lennart Kiil

En ren S-regering er dårlig for Danmark.

For en ren S-regering betyder at socialdemokratismen institutionaliseres fuldstændigt overalt i samfundet.

Og det er skidt.

Socialdemokratismen hører en svunden tid til da oplysning blev betragtet som et stort fælles anliggende og borgerne som nogen der skulle gå i takt to rækker bag magthavnerne.

Socialdemokratismen er basalt set ideen om at en lille elite af politikere, embedsmænd og fagforeningsfolk med partibogen i orden ved bedst og skal styre alt og alle i landet.

Konkret ses dette blandt andet ved at Mette Frederiksen straks hun kom til magten begyndte at ansætte sine egne venner og bekendte i diverse stillinger som konsulenter og "særlige rådgivere".

Det ses også ved at socialdemokraterne nu blokerer for enhver mulighed for at prostituerede kan få bedre forhold i forhold til at udføre deres arbejde.

Fordi socialdemokraterne ikke mener der er tale om arbejde.

Som Astrid Krag udtrykker det:

For mig giver det ikke mening at gå videre ned ad det spor, hvor man anskuer prostitution på en forkert måde. Vi mener ikke, at vi skal have nogen konklusioner, der handler om, hvordan vi kan gøre prostitution til et anerkendt erhverv

Således er socialdemokratiet ikke bare et parti der har nogle overordnedde ideer om rammerne i samfundet, men et parti med specifikke opfattelser af hvad der konstituerer et erhverv og hvad der ikke gør. Og hvem der er de rigtige borgere og hvem der er de forkerte.

Socialdemokratiet er omfattende syn på verden. Et syn der inkluderer værdianskuelser om hvilke borgere som har rettigheder og hvilke som ikke har.

Socialdemokratiet er ikke bare et parti - det er system der omfatter alle samfundsforhold og ethvert af livets aspekter. Et system der til tider er decideret menneskefjendsk over for dem som ikke passer ind i skabelonen.

Og ud fra dette syn indretter socialdemokraterne så alt i samfundet på partiets egne præmisser fuldstændig uden hensyntagen til de borgere i samfundet hvis interesser partiet hævder at varetage.

Tillige stiger skatter og afgifter. S-regeringen pumper danskerne for alt af værdi. For i det socialdemokratiske syn på verden er der ikke noget som er privat eller tilhører borgerne.

Alt af værdi tilhører partiet og kan fordeles efter forgodtbefindende af folk med partibogen i orden.

I dag skal partibog ikke nødvendigvis forståes bogstaveligt, men som udtryk for den masse af mennesker som mere eller mindre fuldstændigt har indoptaget den totalitære socialdemokratisme i deres egen opfattelse af Danmark.

Må vi aldrig igen blive forbandet med en ren s-regering

Del Leder: Den rene S-regering er giftig for Danmark