Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her

Og god læselyst,
Lennart Kiil

Primære faneblade
Debatindlæg
Åben

Gratis

Vindmøller er en kolossal fejlinvestering

Sandheden er at et stats-monopoliseret system af vindmøller ikke giver forsynings-sikkerhed – uanset hvor mange af skatteborgernes penge der er investeret i vindkraft
Foto: Pixabay
Vindmøller. Foto: Pixabay
Går solen ned eller op for vindmøller?

Et fremtidsscenarie:

Forestil dig at det sidste og eneste tilbageblevne kul-olie-eller gasfyrede centrale kraftværk i Danmark bliver lukket ned af uvidende grønne politikere, som det jo er deres erklærede politik, for eksempel i år 2050.

Forestil dig yderligere at samtlige udenlandske kraftværker nægter at levere strøm, eller forlanger så høj en pris at det bliver umuligt for forbrugerne at betale, et scenarie som ikke er usandsynligt i betragtning af at dansk elektricitet allerede er beskattet med over 100 procent.

Hvad sker der så?

Ja, så standser samtlige vindmøller i Danmark øjeblikkeligt og de starter ikke op igen, uanset hvor mange eller hvor store vindmøller der i mellemtiden er opstillet, og uanset hvor meget vinden blæser.

Sandheden er at et stats-monopoliseret system af vindmøller ikke tilbyder nogen som helst forsynings-sikkerhed, uanset hvor mange millioner af skatteborgernes penge der i mellemtiden er investeret i vindkraft.

Et komplet systemsammenbrud og en katastrofal situation for dansk elektricitetsforsyning - og for velfærdsstaten. Møllerne står nu stille og ruster op ude på havet eller hvor de i øvrigt er opstillet.

Som løsning på problemerne vil grønne politikere i mellemtiden (frem mod 2050) afvente fremkomsten af ”nye teknologier”, tilsyneladende uvidende om at teknologien allerede eksisterer i form af centrale atomkraftværker.

Læs om: Problemer med vindstille dage, forurening af landskaber og havmiljøer, samt CO2 forurening, støj-problemer, skyhøje el-priser og skatter

Det haster med at få opført nogle atomkraftværker før grønne politikere og andre egennyttige interessenter har brugt alle skatteborgernes penge på at opføre nytteløse og urentable vindmølle- og solcelleanlæg.

Relevante link

https://www.youtube.com/watch?v=ObvdSmPbdLg&list=WL&index=36&t=0s

https://www.youtube.com/watch?v=nemy4TD4I3A&list=WL&index=33

https://www.youtube.com/watch?v=lL6uB1z95gA&list=WL&index=35&t=0s

https://www.youtube.com/watch?v=psFkvOpSQc0&list=WL&index=37&t=0s

Folkets Avis har takket være trofaste støtter hjemme her. Vil du også være med?