Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

294

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Vindmøller er en kolossal fejlinvestering

Foto: Pixabay
Vindmøller. Foto: Pixabay
Går solen ned eller op for vindmøller?
Sandheden er at et stats-monopoliseret system af vindmøller ikke giver forsynings-sikkerhed – uanset hvor mange af skatteborgernes penge der er investeret i vindkraft
Debatindlæg
Åben

Gratis

Husk at dele

Et fremtidsscenarie:

Forestil dig at det sidste og eneste tilbageblevne kul-olie-eller gasfyrede centrale kraftværk i Danmark bliver lukket ned af uvidende grønne politikere, som det jo er deres erklærede politik, for eksempel i år 2050.

Forestil dig yderligere at samtlige udenlandske kraftværker nægter at levere strøm, eller forlanger så høj en pris at det bliver umuligt for forbrugerne at betale, et scenarie som ikke er usandsynligt i betragtning af at dansk elektricitet allerede er beskattet med over 100 procent.

Hvad sker der så?

Ja, så standser samtlige vindmøller i Danmark øjeblikkeligt og de starter ikke op igen, uanset hvor mange eller hvor store vindmøller der i mellemtiden er opstillet, og uanset hvor meget vinden blæser.

Sandheden er at et stats-monopoliseret system af vindmøller ikke tilbyder nogen som helst forsynings-sikkerhed, uanset hvor mange millioner af skatteborgernes penge der i mellemtiden er investeret i vindkraft.

Et komplet systemsammenbrud og en katastrofal situation for dansk elektricitetsforsyning - og for velfærdsstaten. Møllerne står nu stille og ruster op ude på havet eller hvor de i øvrigt er opstillet.

Som løsning på problemerne vil grønne politikere i mellemtiden (frem mod 2050) afvente fremkomsten af ”nye teknologier”, tilsyneladende uvidende om at teknologien allerede eksisterer i form af centrale atomkraftværker.

Læs om: Problemer med vindstille dage, forurening af landskaber og havmiljøer, samt CO2 forurening, støj-problemer, skyhøje el-priser og skatter

Det haster med at få opført nogle atomkraftværker før grønne politikere og andre egennyttige interessenter har brugt alle skatteborgernes penge på at opføre nytteløse og urentable vindmølle- og solcelleanlæg.

Relevante link

https://www.youtube.com/watch?v=ObvdSmPbdLg&list=WL&index=36&t=0s

https://www.youtube.com/watch?v=nemy4TD4I3A&list=WL&index=33

https://www.youtube.com/watch?v=lL6uB1z95gA&list=WL&index=35&t=0s

https://www.youtube.com/watch?v=psFkvOpSQc0&list=WL&index=37&t=0s

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:09
Citer med linket her:
Emner: 
energienergipolitikpolitikvindmøller
10 sekunder, tak

Vi lægger ikke debatindlæg bag betalingsmur.

For budskabet skal ud til alle.

Men det koster at redigere og bringe debatindlæg.

Bak op om det frie ord og den åbne debat.

Bliv medlem
eller sponsor

Del eller citer med linket her

MediaCreeper

Jeg bruger meget tid på at udgive medierne på FOLKETS. Og de gør en forskel. Du kan bakke op om indsatsen ved at blive medlem eller sponsor. Mvh. Lennart Kiil