Bliv medlem eller sponsor

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

281

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem
eller sponsor

Primære faneblade

Obama: "Kvinder er INDISKUTABELT bedre ledere og mennesker end mænd"

Trump og Obama
Kommer vi også til at se Trump tage rundt og fedte på den måde når han er færdig som præsident
Hvis Obama virkelig mener det, hvorfor trådte han så ikke til side i 2007/08, da han dengang kæmpede mod Hillary Clinton
Debatindlæg
Åben

Gratis

Det kan godt være Obama scorer point på venstrefløjen i USA/UK med sine udtalelser - jeg kommer til dem lige om lidt - men der er tale om både historieløse, umodne, sexistiske og populistiske statements, hvor Obama bliver både poppet og usaglig.

I forbindelse med et arrangement i Singapore, kommer han med følgende besynderlige udtalelser, som jeg her refererer:

"Kvinder er INDISKUTABELT bedre ledere og mennesker end mænd"

Hvis Obama virkelig mener det, og det ikke bare er et mediestunt, hvorfor trådte han så ikke til side i 2007/08, da han dengang kæmpede mod Hillary Clinton om at blive demokraternes præsidentkandidat?

I dag har han ingenting på spil, har været præsident og turnerer rundt som alfaderlig ikon for demokraterne, hvorfor hans gestus er tom. Det er en gratis omgang, foruden at den er sexistisk.

"Hvis kvinder ledede verden i bare 2 år, vil hele verden opleve fremgang ift. socioøkonomiske forhold og levestandarder, ja faktisk på alle områder"

Det er en poppet udtalelse, herunder til lejligheden frit opfundet og dertilhørende udokumenteret postulat, hvor han, ligeledes jævnfør første udtalelse, mener at man er bedre som leder og menneske fordi man har en livmoder.

Verden er en smule mere kompliceret og udsagnet er hentet fra radikalfeministiske kredse og tabloide venstreorienterede medier.

I øvrigt tror jeg Margaret Thatcher allerede i 80erne modbeviste påstanden, da hun netop skabte større ulighed og en dårligere levestandard for især arbejderklassen i England.

"Mænd er roden til alle problemer i verden og dertilhørende ondt"

Sexistisk + historieløst. Nogen mænd er ganske rigtig nogle magtbegærlige og korrupte røvhuller, mens andre (især hvide) mænd blandt andet har stået bag det moderne demokrati, menneskerettigheder, afskaffelse af slaveri, moderne akademia, lægevidenskab og enorme teknologiske fremskridt. Obamas unuancerede syn på verden er ikke en eks-præsident værdig.

Obamas udtalelser skal nok mest ses i lyset af, hvor det amerikanske samfund befinder sig i øjeblikket. Man er holdt op med at tale sammen og hader løs på sine politiske modstandere, er ved at kvæles i identitetspolitik, kulturkrig og et umodent og krigerisk politisk miljø.

Verden har brug for moralsk lederskab, ikke amerikanske eks-præsidenter som turnerer rundt med poppede dagsordner af hensyn til egen forfængelighed og eftermæle.

Hvis Obama så gerne vil score billige point til sin egen narcissisme, så kan han søge stillingen som chefredaktør for et venstreorienteret dameblad.

Se hans udtalelser her:

https://www.bbc.com/news/world...

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:09
Personer: 
Obama
Organisationer: 
USASingapore
Emner: 
direktørfeminismemediefeminismeledelsepolitikidentitetspolitik
10 sekunder, tak

Vi lægger ikke debatindlæg bag betalingsmur.

For budskabet skal ud til alle.

Men det koster at redigere og bringe debatindlæg.

Bak op om det frie ord og den åbne debat.

Bliv medlem
eller sponsor

Husk at dele

Citer med linket her:
I søgelyset
Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard
Mette Frederiksen. Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard

Del eller citer med linket her

MediaCreeper