Primære faneblade
Debatindlæg
Åben

Gratis

Obama: "Kvinder er INDISKUTABELT bedre ledere og mennesker end mænd"

Hvis Obama virkelig mener det, hvorfor trådte han så ikke til side i 2007/08, da han dengang kæmpede mod Hillary Clinton
Trump og Obama
Kommer vi også til at se Trump tage rundt og fedte på den måde når han er færdig som præsident

Det kan godt være Obama scorer point på venstrefløjen i USA/UK med sine udtalelser - jeg kommer til dem lige om lidt - men der er tale om både historieløse, umodne, sexistiske og populistiske statements, hvor Obama bliver både poppet og usaglig.

I forbindelse med et arrangement i Singapore, kommer han med følgende besynderlige udtalelser, som jeg her refererer:

"Kvinder er INDISKUTABELT bedre ledere og mennesker end mænd"

Hvis Obama virkelig mener det, og det ikke bare er et mediestunt, hvorfor trådte han så ikke til side i 2007/08, da han dengang kæmpede mod Hillary Clinton om at blive demokraternes præsidentkandidat?

I dag har han ingenting på spil, har været præsident og turnerer rundt som alfaderlig ikon for demokraterne, hvorfor hans gestus er tom. Det er en gratis omgang, foruden at den er sexistisk.

"Hvis kvinder ledede verden i bare 2 år, vil hele verden opleve fremgang ift. socioøkonomiske forhold og levestandarder, ja faktisk på alle områder"

Det er en poppet udtalelse, herunder til lejligheden frit opfundet og dertilhørende udokumenteret postulat, hvor han, ligeledes jævnfør første udtalelse, mener at man er bedre som leder og menneske fordi man har en livmoder.

Verden er en smule mere kompliceret og udsagnet er hentet fra radikalfeministiske kredse og tabloide venstreorienterede medier.

I øvrigt tror jeg Margaret Thatcher allerede i 80erne modbeviste påstanden, da hun netop skabte større ulighed og en dårligere levestandard for især arbejderklassen i England.

"Mænd er roden til alle problemer i verden og dertilhørende ondt"

Sexistisk + historieløst. Nogen mænd er ganske rigtig nogle magtbegærlige og korrupte røvhuller, mens andre (især hvide) mænd blandt andet har stået bag det moderne demokrati, menneskerettigheder, afskaffelse af slaveri, moderne akademia, lægevidenskab og enorme teknologiske fremskridt. Obamas unuancerede syn på verden er ikke en eks-præsident værdig.

Obamas udtalelser skal nok mest ses i lyset af, hvor det amerikanske samfund befinder sig i øjeblikket. Man er holdt op med at tale sammen og hader løs på sine politiske modstandere, er ved at kvæles i identitetspolitik, kulturkrig og et umodent og krigerisk politisk miljø.

Verden har brug for moralsk lederskab, ikke amerikanske eks-præsidenter som turnerer rundt med poppede dagsordner af hensyn til egen forfængelighed og eftermæle.

Hvis Obama så gerne vil score billige point til sin egen narcissisme, så kan han søge stillingen som chefredaktør for et venstreorienteret dameblad.

Se hans udtalelser her:

https://www.bbc.com/news/world...

Du har læst et indlæg på Folkets.

Uden opbakning fra læserne ville vi ikke kunne bringe det.

Bliv betalende bruger og støt den frie journalistik i Danmark.

Se fordele

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:09
Personer: 
Obama
Organisationer: 
USASingapore
Emner: 
direktørfeminismemediefeminismeledelsepolitikidentitetspolitik
Vi er 0 abonnenter – vi skal højere op!
Abonnenter Svarer til
1 1 stor fadøl
200 Kontanthjælp, 0 børn
1000 DR-journalist
5000 Maria Rørbye Rønn