Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

294

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Her er feministernes ideal-mand

Foto: Unsplash

Feministernes ideal-mand. Foto: Unsplash
Den ideelle mand?
What’s not to like?
Debatindlæg
Åben

Gratis

Husk at dele

Det mest komiske jeg længe har læst er et langt indlæg af forfatter, feminist og radiovært Anne Sofie Allarp hvor hun skriver om forholdet mellem kvinder og mænd.

Det handler om en udsendelse på DR hvor midaldrende kvinder har sex med purunge mænd. Men det handler også om forholdet mellem kønnene mere generelt.

Det mest tankevækkende og afslørende er Anne Sofie Allarps beskrivelse af unge mænd. Den følger her:

Jeg tror, og måske ved jeg det faktisk, at de unge mænd er så godgørende, fordi de intet kræver af kvinderne. De fordrer ikke en særlig opførsel, de kontrollerer ikke, svigter ikke, er ikke ubehagelige, vil ikke lege far-mor-og-børn, og relationen er fri for langt størstedelen af den baggage, der kan følge med ind i et almindeligt heteroseksuelt forhold mellem to jævnaldrende. Tværtimod tilbyder de unge umiddelbar tilfredsstillelse og så at gå hjem til sig selv bagefter. ”What’s not to like”?

What's not to like?!

Prøv lige at læse hvad du selv har skrevet.

Det du har beskrevet, er en levende dildo.

Jeg tror aldrig i mit liv jeg er stødt på en mere sexistisk og objektiviserende beskrivelse af en gruppe af mennesker, end den Anne Sofie Allarp præsterer her.

Det er godt nok absurd.

Seneste ændring: 
26/01/2020 - 22:08
Citer med linket her:
Personer: 
Anne Sofie Allarp
Emner: 
feminismeparforholdægteskabsklemme
10 sekunder, tak

Vi lægger ikke debatindlæg bag betalingsmur.

For budskabet skal ud til alle.

Men det koster at redigere og bringe debatindlæg.

Bak op om det frie ord og den åbne debat.

Bliv medlem
eller sponsor

Del eller citer med linket her

MediaCreeper

Jeg bruger meget tid på at udgive medierne på FOLKETS. Og de gør en forskel. Du kan bakke op om indsatsen ved at blive medlem eller sponsor. Mvh. Lennart Kiil