Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

294

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Følg spredningen af den nye corona-virus i nær real time

screenshot

screenshot

Man kan nu følge spredningen næsten live.

Universitet lavede i efteråret simulation der viste 65 mio døde ved corona-pandemi - nu giver de mulighed for at følge med i den virkelige situation næsten real time
03/02/2020 - 17:36
Åben

Gratis

Ingen ved hvor udbredt den nye corona-virus fra Wuhan i Kina er.

Ingen ved det.

Ingen ved heller hvor mange dødsfald som den er skyld i - eller hvad tallet ender med at blive.

Forhåbentligt kommer det ikke i nærheden af det tal som et amerikansk universitet simulerede i Event 201 for få måneder siden.

Men det er samme universitet som i dag gør en seriøs indsats for at finde ud af hvordan tallene udvikler sig i virkeligheden - og oplyse omverdenen om det.

Det er Johns Hopkins Universitet.

Universitetet har lavet et dashboard hvor man kan følge med i den nye corona-virus' udbredelse på verdensplan. Flere internationale tech-medier sensationaliserer dette ved at kalde det "real time". Det er det nu ikke helt.

Men måske det tætteste vi kommer på.

Samme universitet lavede i efteråret en stor simulation af et corona-virus udbrud som i simulationen kostede 65 millioner menneskeliv.

Det førte til at man konkluderede at verden ikke var parat til at håndtere en pandemi af corona-virus.

Man gør dog nu opmærksom på at de parametre man brugte i simulationen ikke ligner dem som gør sig gældende for den nye corona-virus i det aktuelle udbrud.

Så forhåbentligt bliver de reelle dødstal kun en meget lille brøkdel af dem som Event 201 kom frem til.

Organisationer: 
WuhanJohns Hopkins
Emner: 
virusudbrudsimulationpandemiepidemiglobaliseringCovid-19 (2019-nCoV) coronavirus

Husk at dele

Citer med linket her:

Del eller citer med linket her

MediaCreeper

Jeg bruger meget tid på at udgive medierne på FOLKETS. Og de gør en forskel. Du kan bakke op om indsatsen ved at blive medlem eller sponsor. Mvh. Lennart Kiil