Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Politikernes store skattebedrag

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Politikernes store skattebedrag

Skrevet af Lennart Kiil

Regeringen bilder os ind at den kan få børn til at elske skolen dagen lang, mens det at sænke skatten få procent nærmest bliver fremstillet som en fysisk umulighed.

Hvor dumme regner de os egentligt for at være?

Hvis politikerne virkelig ville sænke skatterne, kunne de selvfølgelig godt det. Det ville ganske vist kræve både mod og lederskab, men det er langt fra umuligt.

Mange af de dygtige akademikere, der nu sidder rundt om i det offentlige, ville så skulle ud i det private og skabe værdi.

Alene den manøvre ville kunne spare os adskillige procenter i skat.

Men måske har DJØF og andre fagforeninger for stærkt tag om politikerne? Hvis det er tilfældet, så sig det dog kære politikere.

En anden mulighed er, at politikerne har brugt så megen energi på at bilde vælgerne ind, at høj skat er en god ting for landet, at de nu ikke længere kan fortælle sandheden.

De er blevet fanget i deres egne løgn.

Og det er ikke kun regeringen, der skal kritiseres her. Også Dansk Folkeparti er med til at skabe billedet af høj skat som en forudsætning for tryghed i Danmark, når realiteten er, at de høje skatter er med til at sætte landets fremtid over styr.

Det er simpelthen gedigent folkebedrag at sætte høj skat lig med bæredygtigt samfund.

En høj skat undergraver langsomt, men sikkert, de mekanismer der skaber det økonomiske fundament, velfærden i Danmark hviler på.

Det er på tide at konfrontere dagens socialdemokrater med gårsdagens. Og dagens DF med gårsdagens. Det politiske hykleri omkring skatter, bundfradrag og afgifter skal afsløres og udstilles. Den danske befolkning kan ikke være tjent med fortsat at blive ført bag lyset.

Følgende er et klip fra Dansk Folkepartis principprogram kun godt 20 år gammelt:

30 procent, hva? Det er jo det halve af hvad partiet arbejder for i dag. Og kommer et parti i dag og kræver skattelettelser er DF altid klar til at spille på frygten for den sociale massegrav. Hykleri!

Og øverst ses et billede af en socialdemokratisk valgplakat som er mindre end 20 år gammel.

36 procent, hva? Hvis et parti i dag forslår en skat på under 50 procent er socialdemokraterne altid klar med den helt store megafon: "ULTRALIBERALISTER!!!". Hykleri. Og ikke mærkeligt at arbejderne finder andre partier. Socialdemokratiet er jo efterhånden et parti for offentligt ansatte.

Disse partier - og flere andre - har malet Danmark op i at højskattehjørne, som det nu er meget svært at komme ud af. Det er hovedårsagen til, at Danmark er røven af 4. division, hvad vækst angår.

Kilde:
http://www.kb.dk/

Del Politikernes store skattebedrag