Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Professionel pamper: Mette Frederiksens rådgiver brugte tipsmidler på privat safaritur

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Professionel pamper: Mette Frederiksens rådgiver brugte tipsmidler på privat safaritur

Martin Justesen er udnævnt til ny stabschef for Mette Frederiksen

Skrevet af Lennart Kiil

Som formand for Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) gav Mette Frederiksens nye stabschef, Martin Justesen, den virkelig gas.

BT tegnede dengang med udgangspunkt i bilag fra DUF et billede af en mand som forstod at have det sjovt.

At have det sjovt med penge som egentligt var øremærket til helt andre formål end de drikkevarer, cafe- og restaurantbesøg som Martin Justesen brugte dem på.

Alene på det ham af DUF udskikkede Mastercard brugte han knap 43 tusinde kroner på et år. Meget af det forbrug gik til taxa-kørsel og restaurantionsbesøg.

Martin Justesen erkendte dengang overfor BT uretmæssigt at have brugt 17.000 kroner for meget på alkohol og en "privat safaritur" under en rejse til Afrika der i øvrigt også blev betalt af DUF.

Dengang forlod daværende generalsekretær i DUF, Kim Mørch Jacobsen, sit job i protest mod det voldsomme overforbrug i toppen af organisationen.

Det tog Martin Justesen ham åbenbart ilde op. I hvert fald spredte han ifølge BT et rygte om at Kim Mørch Jacobsen var alkoholiseret og psykisk syg. Noget som ikke blev dokumenteret.

Martin Justesen afviste også Kim Mørch Jacobsens påstande om overforbrug som det rene opspind. Indtil bilagene kom frem og underbyggede Kim Mørch Jacobsens udlægning af problemerne i DUF.

Dengang var en ung Mogens Jensen, nuværende ligestillingsminister, ude med kritik af Martin Justesen og ledelsen af DUF og den måde de brugte deres betroede midler på.

Men i dag har socialdemokraterne åbenbart tilgivet alt og lukket Martin Justesen helt ind i maskinrummet af dansk politik.

Kilde:

https://nordjyske.dk/nyheder/d...