Corona har været hård ved Folkets Avis, magasinet IDENTITET og de mange andre medier på FOLKETS. Omsætningen er halveret på et år.

Vi er 0 abonnenter og skal op på 200 forholdsvist hurtigt før det giver mening.

Vil du være med til at sikre at Danmark også i fremtiden har uafhængige medier?

Åben

Gratis

Debatindlæg: »Grønne biler« er kulsorte

Det er strengt at være vidne til den ensidige propaganda der for tiden fremføres af bilfabrikanter, politikere uden teknisk indsigt samt politiske magttagere med økonomiske interesser i at manipulere skatteborgerne.

Det er på høje tid at informere om alle de ulemper som elektriske biler forårsager.    

Elektriske biler som skal oplades med energi.

På en vindstille dag er det ensbetydende med energi fra et konventionelt kraftværk, baseret på olie, kul, naturgas eller A-kraft.

Højt beskattet energi som via el-forsyningsnettet transporteres til bilens lokation med  et betydeligt tab og deraf følgende ringe virkningsgrad.

At el-biler ikke udleder CO2 er en skrøne, udvinding af råmaterialer og fremstilling af elektriske batterier udleder betydelige mængder CO2. Skrotning og udskiftning af batterierne udgør yderligere et betydeligt miljøproblem som bestemt ikke er særligt ”grønt”.

Jeg kan anbefale et yderst informativt indlæg på Youtube, hvor Bjørn Lomborg illustrerer den rette sammenhæng mellem el-biler og benzin biler.

https://www.youtube.com/watch?v=17xh_VRrnMU&list=WL&index=42&t=0s

Det er unægtelig en anden historie en den vi dagligt præsenteres for på Dansk statsTV (DR2)

Tænk over det næste gang du ser en højtlønnet politisk magttager forklare dig om de grønne bilers velsignelser, for derefter frelst at køre bort i sin elektriske bil, en Tesla til 750.000 DKK.

Jeg henviser i øvrigt til mit tidligere indlæg på FOLKETS her:

https://www.folkets.dk/node/3104