Hun sagde 'nej' til hængepatter - nu siger hun 'ja' til de Konservative

Af Lennart, 3. februar, 2021
Kontroversiel top-politiker forlader Liberal Alliance

Den markante politiker har igen og igen skabt overskrifter og tiltrukket sig både god og dårlig opmærksomhed.

Hun har ofte delt vandene med sine markante udmeldinger - men nu er hun blevet mor til to og det har ændret hendes syn på tingene.

Det er Laura Lindahl som på facebook skriver om sit partihop fra Liberal Alliance til det Konservative Folkeparti.

Begrundelsen er interessant nok - og fortæller noget om livssituationer i dag måske er mere afgørende for partitilhørsforhold end for eksempel klasse er:

Siden jeg blev valgt ind i kommunalbestyrelsen på Frederiksberg for Liberal Alliance for 7 år siden, er jeg blevet gift med Tobias og jeg blevet mor til Ferdinand og Columbine. Jeg har været indlagt i forbindelse med kejsersnit, været del af kommunale mødregrupper, mødt sundhedsplejersker, haft daglig gang i vuggestue, børnehave og nu også i folkeskolen. Det har utvivlsomt sat nye perspektiver på den politik, jeg ønsker at kæmpe for. Da jeg sad til budgetforhandlinger tilbage i efteråret og kunne mærke, at jeg brændte mere for at få flere pædagoger i daginstitutionerne end for at sænke skatten, da vidste jeg, at jeg hører hjemme i Det Konservative Folkeparti og ikke længere i Liberal Alliance.

At politik og helt konkret livssituation for Laura Lindahl hænger tæt sammen blev også tydeligt da hu, formentlig delvist som en joke, skrev om lavere skatter for silikonebryster

Jeg har været i en del politiske paneldebatter med Zenia Stampe (RV) allerede. Ofte skal hun midt i debatten amme sit lille barn. Der sidder jeg altid tilbage og tænker på, at efter jeg har ammet to børn, så hænger mine patter næsten nede ved knæene og jeg tænker, at jeg bør få lavet nogle store silikone-babser. Og jeg tænker at endnu en god grund til at sænke skatten er, at alle skal ha’ råd til nye silikone-babser. #NejTakTilHængepatter 🤣

Ikke desto mindre viser Laura Lindahls partiskifte sammen med mange andre et partier ikke længere er noget livslangt og afgjort, men noget som ændrer sig med livssituationen.

Og det er trods alt nok også lettere af skifte parti end at få nye bryster.

Lindahl om partiskifte

Lindahl om brystskifte

Vidste du...

...at Folkets Avis ikke har betalingsmur

...men lever af faste bidrag fra læserne

Bak op om en åben avis for alle

Støt Folkets Avis her