Primære faneblade
Debatindlæg
Åben

Gratis

E-cigaretter er livsfarlige

Elektroniske cigaretter har været årsag til mere end 100 brande i Storbritannien, skriver Daily Telegraph, og der meldes nu om mindst ét e-cigaret uheld hver uge. Det er enten selve cigaretten eller tilhørende udstyr, især opladere, det går galt med.

I august blev David Thomson, 62, dræbt, da en e-cigaret under opladning eksploderede og antændte et iltudstyr, han var tilkoblet. Dette regnes for det første dødsfald af sin art i Storbritannien. Andre hændelser har medført personskader og alvorlige skader på boliger.

Tal fra 43 brandvæsener melder om otte brande i 2012, stigende til 43 sidste år, mens der har været mindst 62 hidtil i år. Mark Hazelton fra brandchefernes organisation siger, at han frygter for endnu flere alvorlige hændelser, fordi e-cigaretter er et stort og voksende marked. Anslået 2,1 millioner briter er brugere af dem.

Du har læst et indlæg på Folkets.

Uden opbakning fra læserne ville vi ikke kunne bringe det.

Bliv betalende bruger og støt den frie journalistik i Danmark.

Se fordele

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:11

Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her.

Og god læselyst,
Lennart Kiil