Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

318

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

E-cigaretter er livsfarlige

Antal

Brugerindlæg af Oldfux

Elektroniske cigaretter har været årsag til mere end 100 brande i Storbritannien, skriver Daily Telegraph, og der meldes nu om mindst ét e-cigaret uheld hver uge. Det er enten selve cigaretten eller tilhørende udstyr, især opladere, det går galt med.

I august blev David Thomson, 62, dræbt, da en e-cigaret under opladning eksploderede og antændte et iltudstyr, han var tilkoblet. Dette regnes for det første dødsfald af sin art i Storbritannien. Andre hændelser har medført personskader og alvorlige skader på boliger.

Tal fra 43 brandvæsener melder om otte brande i 2012, stigende til 43 sidste år, mens der har været mindst 62 hidtil i år. Mark Hazelton fra brandchefernes organisation siger, at han frygter for endnu flere alvorlige hændelser, fordi e-cigaretter er et stort og voksende marked. Anslået 2,1 millioner briter er brugere af dem.

Del

Del eller citer ved at kopiere linket her

Udgivet: 

03/11/2014 - 10:40

Seneste ændring: 

21/03/2019 - 11:58

Emner: 

Del eller citer med linket her

MediaCreeper