Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

294

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Primadonna på besøg

Debatindlæg
Åben

Gratis

Husk at dele

Verdens mest krævende og selvoptagede film- eller rockstjerner kunne ikke have stillet vildere krav end dem, der blev afsendt fra USAs måske kommende præsident, Hillary Rodham Clinton, da hun skulle holde tale på UCLA (University of California) i Los Angeles.

Fru Clintons honorarkrav på 300.000 dollars (knap 1,8 millioner danske kroner) er kun begyndelsen på en lang liste, der omfatter temperaturen på drikkevandet, farver og facon på puderne i omklædningsrummet og sprødheden af det bagværk, der skal stå parat sammen med kaffe, te, kaloriefrit ingefærøl, hummus og skiveskåret frugt. Samtlige primadonnanykker fremgår af mails, som Washington Post har fået adgang til.

En uge før foredraget kom Clintons stab til stede for at inspicere forholdene. De kasserede bl.a. den talerstol, hun skulle stå på. De krævede også et særligt konfigureret computerudstyr, som universitet måtte købe til lejligheden.

Udover de mange penge (som ifølge Hillary Clinton faktisk var et honorar med rabat), ville universitetet belønne taleren med en medalje. Dette accepterede hun på betingelse af, at den ikke blev hængt om halsen på hende, men overrakt i en æske.

Arrangementet havde en privat sponsor, men gæsterne betalte alligevel op til 2000 dollars pr. billet. Nogle hundrede særligt udvalgte studerende kom dog gratis ind, så de kunne fungere som heppekor og tage sig godt ud på billeder. Studerende er en af de samfundsgrupper, Hillary Clinton forventes at have særlig appel til, hvis hun sejrer i primærvalgene i 2016.

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:11
Citer med linket her:
10 sekunder, tak

Vi lægger ikke debatindlæg bag betalingsmur.

For budskabet skal ud til alle.

Men det koster at redigere og bringe debatindlæg.

Bak op om det frie ord og den åbne debat.

Bliv medlem
eller sponsor

Del eller citer med linket her

MediaCreeper

Jeg bruger meget tid på at udgive medierne på FOLKETS. Og de gør en forskel. Du kan bakke op om indsatsen ved at blive medlem eller sponsor. Mvh. Lennart Kiil