Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Kære DR-journalist

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Kære DR-journalist

Skrevet af Soren Kenner

Redaktionel note: Nedenstående er et åbent brev til en DR-journalist, som havde lavet en noget mærkværdig beskrivelse af de nye folketingspolitikere fra Liberal Alliance. I mellemtiden har DR erkendt, at præsentationen af nogle politikere ikke var "nøgtern", ligesom DR af flere omgange har rettet i beskrivelserne. Måske netop som følge af kritik rejst i andre medier og på de sociale medier. Ingen medier er ufejlbarlige - heller ikke DR. /LK

Kære Mie Louise Raatz

Læste din artikel "her er Samuelsens nye folk" på dr.dk hvor du lader til at have en høj grad af selektivitet i hvad du vælger at bringe.

Henrik Dahl

Kan se du har fået fjernet udtrykket "højtråbende" men hæfter dig ved en boganmeldelse.

Du "glemte" at han er kandidat fra et Ivy League universitet (nok den eneste i folketinget), PhD fra CBS, opfinder af Minerva modellen, der fortsat bruges overalt i meningsmåling og segmentering, tidligere analysechef hos ACNielsen og forfatter til blandt andet "spildte kræfter" og "hvis min nabo var en bil".

Christina Egelund

Kan du ikke forklare, hvordan man "gør sig bemærket ved at være en af de mindst kendte kandidater" –– en oxymoron af skønsom kaliber.

Du "glemte" at fortælle at hun driver en af de mest succesfulde turistprojekter i Jylland, at hun sidder i Visit Danmarks bestyrelse, har læst på Sorbonne og taler 5 sprog flydende.

Er det manglende research, manglende artikulationsevne eller manglende lødighed, der driver værket?

Rgds Soren Kenner

Del Kære DR-journalist