Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

300

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

NUanceret

Debatindlæg

Gratis

Del indlæg

Nuancerede holdninger -har den toneangivende elite. Det er tegn på intellekt!

De siger således hverken for meget, eller for lidt. Mest siges mellem linierne, sådan lidt nuanceret diffust abstrakt og altid korrekt i en god tone. Tages de i noget der kunne ligne et standpunkt, har man ofte misforstået dem. Men aller oftest, er deres nuancerede holdning slet ikke til debat.

Hvordan kan man have nuancerede holdninger i en barsk brydningstid? En tid der kræver man ved hvad man vil, og ikke mindst hvad man ikke vil. Hvordan kan man have nuancerede holdninger til ligestilling? Til frihed? Til ytringsfrihed? En lille smule tæsk til kvinden skal der være plads til i familien? En lille smule skal sharia have lov til at bestemme uden om demokratiet? En lille smule kan vi godt opgive det vi tror på er rigtigt.

Nuancerede holdninger er godt i et homogent samfund. Det nuancerede er selvmord i en tid, hvor kulturer/filosofier støder sammen. Det nuancerede er at sidde på to heste der rider hver sin vej. Det nuancerede er handlingslammelse og samfunds svigt. Det er opgivelse -af hvad demokratiet ellers havde arbejdet sig frem til!

Tiden er IKKE til nuancer -NU er det de store linier der skal reddes -så kan vi lege med NUancer senere.

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:10

Del eller citer ved at kopiere linket her

10 sekunder, tak

Vi lægger ikke debatindlæg bag betalingsmur.

For budskabet skal ud til alle.

Men det koster at redigere og bringe debatindlæg.

Bak op om det frie ord og den åbne debat.

Bliv medlem
eller sponsor

Del eller citer med linket her

MediaCreeper