Primære faneblade
Debatindlæg
Åben

Gratis

NUanceret

Nuancerede holdninger -har den toneangivende elite. Det er tegn på intellekt!

De siger således hverken for meget, eller for lidt. Mest siges mellem linierne, sådan lidt nuanceret diffust abstrakt og altid korrekt i en god tone. Tages de i noget der kunne ligne et standpunkt, har man ofte misforstået dem. Men aller oftest, er deres nuancerede holdning slet ikke til debat.

Hvordan kan man have nuancerede holdninger i en barsk brydningstid? En tid der kræver man ved hvad man vil, og ikke mindst hvad man ikke vil. Hvordan kan man have nuancerede holdninger til ligestilling? Til frihed? Til ytringsfrihed? En lille smule tæsk til kvinden skal der være plads til i familien? En lille smule skal sharia have lov til at bestemme uden om demokratiet? En lille smule kan vi godt opgive det vi tror på er rigtigt.

Nuancerede holdninger er godt i et homogent samfund. Det nuancerede er selvmord i en tid, hvor kulturer/filosofier støder sammen. Det nuancerede er at sidde på to heste der rider hver sin vej. Det nuancerede er handlingslammelse og samfunds svigt. Det er opgivelse -af hvad demokratiet ellers havde arbejdet sig frem til!

Tiden er IKKE til nuancer -NU er det de store linier der skal reddes -så kan vi lege med NUancer senere.

Du har læst et indlæg på Folkets.

Uden opbakning fra læserne ville vi ikke kunne bringe det.

Bliv betalende bruger og støt den frie journalistik i Danmark.

Se fordele

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:10

Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her.

Og god læselyst,
Lennart Kiil