Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

317

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Vi andre bliver også trætte, Ellen Trane Nørby

Antal

Brugerindlæg af Lennart Kiil

En mand har tilsyneladende indklaget Kvinfo for ligebehandlingsnævnet, fordi den skatteyderfinansierede interesseorganisation har lavet et arrangement, hvor alle af hankøn er forment adgang.

Denne klage er faldet ligestillingsminister Ellen Trane Nørby for brystet - og hun udtaler sig på Facebook om den verserende sag:

'Pigefestivallen' har dog fået en person (mand) til at klage til ligebehandlingsnævnet over kønsdiskriminationen fordi det er et pigearrangement. Det ligger jo folk frit for at klage, men nøj, hvor bliver man træt.....

Ja, helt enig, Ellen Trane Nørby.

Man kan blive noget så træt.

Selv er jeg træt af år ud og år ind at skulle betale skat og afgifter til Kvinfo, ligebehandlingsnævnet og et utal af andre ligegyldige organer, som blot tjener til beskæftigelsesterapi af den snakkende klasse.

Så tag dog støtten fra dem - og lad dem klare sig selv!

Lad ligebehandlingsnævnet klare sig selv - lad Kvinfo klare sig selv.

Og lad i det mindste være med at brokke dig over, at borgerne benytter sig af de instanser, I politikere selv har skabt, og som I tvinger borgerne til at finansiere over skatten.

Du får dog løn for at forholde sig til de her ting. Vi andre betaler.

Man bliver så træt, Ellen.

Del
Lennart Kiil er stifter af FOLKETS.DK og redaktør på Folkets Avis. Han mener godt man kan oplyse og underholde på samme tid.

Del eller citer ved at kopiere linket her

Udgivet: 

23/09/2015 - 15:36

Seneste ændring: 

21/03/2019 - 11:12

Emner: 

Del eller citer med linket her

MediaCreeper