Primære faneblade
Debatindlæg
Åben

Gratis

Folkets Avis kan stolt præsentere ny og spændende sponsor

Det er en stor ære, at kunne præsentere Essens Instituttet som ny sponsor af Folkets Avis. Men Essens Instituttet kommer til at være meget mere end bare en økonomisk sponsor.

Leder for Essens Instituttet, Mads Vang Christensen, er også skribent på Folkets Avis. Du kan læse et indlæg han har skrevet om børneopdragelse her eller et om identitet og arbejdslivet her. Mads, der også fungerer som psykoterapeut og kursusleder hos Essens Instituttet, har en filosofisk tilgang til sit virke, der har rødder i gamle åndelige traditioner, navnligt Buddhisme og Zen Buddhisme. Hans vision er at forene Østlig Filosofi med Vestlig Psykologi (Eksistentialisme) til et praktisk anvendeligt livssyn, der kan benyttes i den moderne verden, hvilket også er det der tilbydes hos Essens Instituttet.

Mads Vang Christensen

Fokus på balancen mellem velvære og en travl arbejdsdag har gjordt, at især erhvervsledere drager nytte af kurser hos Essens Instituttet. Sammen med sin partner, Inge, driver Mads desuden også Essens Terapi på Frederiksberg, hvor de har deres daglige gang. Her bliver der tilbudt individuel- og parterapi under samme filosofiske paraply som på Essens Instituttet.

Det særlige ved Essens Instituttet er, at det ligger ca. 50 minutters kørsel fra København i det skønne Odsherred ved skov og strand. Det bliver brugt som kursuscenter, og idéen er at man kan komme langt væk fra dagens normale stres og jag ude i anderledes og rolige omgivelser. Lederskabskurset bliver f.eks. afholdt som 7 moduler af 4 dages forlængede weekender over et helt år.

Udover økonomisk sponsering vil Mads bidrage med hjælp til at sammensætte Folkets Avis' Erhversklub bedst muligt. Efter møde mellem undertegnede, redaktør, Lennart Kiil, og Mads kunne vi konstatere at vores værdier og visioner for avisen (dem havde Mads også et par stykker af) lå meget tæt på hinanden, hvorfor der ingen tvivl var om at vi skulle indgå et samarbejde.

Du kan læse meget mere om Essens Instituttet på http://essens-instituttet.dk

Husk! Vi leder fortsat efter sponsorer til Folkets Avis. Vi har favorable priser og er interesseret i virksomheder, hvis værdisæt kan sættes i sammenhæng med Folkets Avis.

Derfor. Små til mellemstore virksomheder kan med fordel blive sponsorer og bruge vores platform til at vokse sig endnu større. Da vi er en lille spiller på mediemarkedet, men med ambitioner om at blive meget, meget større, vil vi ligeledes alliere os med virksomheder, der deler samme ambitioner.

Lad os vokse sammen!

Vi tilbyder sponsoraftaler med pris helt ned til 3.000 kroner for én måned eller 30.000 kroner for et år (2.500 kroner om måneden). Det er altså muligt at blive sponsor for Folkets Avis, uden at være en virksomhed med flere millioner i årlig indkomst.

Det skal selvfølgelig også ses i lyset af, at Folkets Avis har over 100.000 sidevisninger om måneden i gennemsnit, og at éns firmalogo vil figurere øverst på siderne (forside + alle andre sider).

Du kan læse mere om vores sponsorpakker på http://www.folkets.dk/sponsor

Ved interesse kontakt redaktør, Lennart Kiil, på [email protected]

Du har læst et indlæg på Folkets.

Uden opbakning fra læserne ville vi ikke kunne bringe det.

Bliv betalende bruger og støt den frie journalistik i Danmark.

Se fordele

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:10

Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her.

Og god læselyst,
Lennart Kiil