Folkets Avis

Folkets Avis er Danmarks første, bedste og muligvis eneste ægte systemkritiske medie – Folkets Avis var den første udgivelse på FOLKETS

Vi skal have en meget grundig diskussion omkring hvordan vi beskatter startups!

Ved at sænke aktieindkomst-beskatningen til et niveau langt under det, der er i dag, vil vi få langt flere arbejdspladser, men er de Radikale også klar til at se på dette?

Hvor får man mest for pengene? Hvordan vil de skrue på skatterne?

Prioriteringer ligner også skattestigninger selv om Martin taler om at sænke skatterne, fordi der samtidig er nogle skatter, han mener der skal følge lønudviklingen.

Det forstår jeg så ikke helt, men de Radikale er dog enige i, at det er godt at sænke skatten nogle steder, så er det nok blot der man skal sætte ind.

Martin er også klar over, at der er rigtig mange tiltag, der hjælper iværksættere. Men er det så de rette tiltag? Burde de mennesker ikke være ude at starte virksomheder i stedet for at få offentlige penge som løn for at "hjælpe" iværksætterne?

Kan vi få en bedre virksomhedskultur for startups? Vi bliver nød til at kikke på de områder siger Martin, skattenedsættelser skal ske, der hvor de betyder mest for startups.

På Folkets.dk møder du hverken betalingsmur eller bannerannoncer, faktisk er det ikke et kommercielt projekt - men det betyder ikke at ejeren kan leve af kærlighed og kildevand.

Giv månedligt bidrag eller engangsbeløb til Folkets.dk - så støtter du alle de frie medier på platformen.

Du kan støtte ejer og redaktør gennem formularen eller på Mobilepay 40261872