Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Nyttige idioter kommer SKAT til undsætning

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Nyttige idioter kommer SKAT til undsætning

Skrevet af Lennart Kiil

Desværre er der mange danskere, der hopper på SKAT og politikernes forklaring om, at den store skatteskandale skyldes mangel på mandskab.

Det er også den fortælling, hovedparten af de danske medier bringer til torvs igen og igen. Men det er jo en gennemført idiotisk tankegang.

Skattelovgivningen er blevet alt for kompliceret. Ingen har overblik over den. At ansætte en masse nye folk løser ikke det problem.

Hvis man ansætter flere medarbejdere, vil bureaukratiet tværtimod tage yderligere til.

Tænk lige over, hvor vanvittigt det er, at SKAT nu åbenbart skal belønnes med flere midler og mere mandskab ovenpå århundredets svindelnummer på skatteborgernes bekostning.

Prøv nu lige at følge logikken til dørs.

Næste gang SKAT træder i spinaten - og tro mig det kommer til at ske igen og igen - skal SKAT så have endnu, endnu flere midler og medarbejdere?

Til sidst kan vi så alle gå rundt og kræve skat af hinanden uden at nogen som helst har et egentligt produktivt arbejde.

Selvfølgelig belønner man ikke en bureaukratisk organisation, som ikke har orden på sagerne med yderligere midler og gyldne håndtryk til cheferne.

Det man støtter, får man mere af.

Flere penge til SKAT er blot en yderligere byrde på det hårdt prøvede danske folk, som allerede nu lider under et af verdens mest omfattende og ødelæggende skattesystemer.

Jeg bliver nødt til at sige det her rent ud:

Støtter du den politiske ide om at SKAT skal styrkes, så er du en del af problemet. Du er en nyttig idiot i systemets tjeneste.

Men det gør vel heller ikke?

Organisationer: 
Emner: 
Del Nyttige idioter kommer SKAT til undsætning