Mediemøllen

Kritik af medier og den medieskabte "virkelighed" - kritik af tendensen til at mange medier ukritisk hopper på en dagsorden

DR: Undervisning i Israel er som nazi-Tyskland, Schweiz er tilbagestående osteklokke – men kvindeundertrykkelse i Iran er bare hipt

Skrevet af Lennart Kiil

Hvis jeg skulle nå at omtale alle Danmarks Radios skandaler og Fake News-lignende programmer, kunne jeg ikke bestille andet.

Blot inden for få dage har jeg kunnet rapportere om:

  1. Et anti-semitisk DR-program som drager paralleller mellem skolebøger i Israel og nazi-Tyskland.
  2. Et børneprogram på DR sidestiller kvindeundertrykkelse i Iran med et "hipt" og smart modefænomen.
  3. Et useriøst DR-"portræt" af Schweiz som fortegner landet til ukendelighed og sætter det i dårligt lys.

Og går jeg længere tilbage i mit lille arkiv her på Mediemøllen på Folkets Avis, så kan jeg finde mange flere eksempler på forvanskninger og propaganda-lignende indhold fra mediemastodonten DR, som licens-yderne må finansiere om de vil det eller ej.

At tale om DR som Røde Lejesvende er en underdrivelse.

DR er simpelthen blevet en stat i staten - løsrevet fra enhver realitetssans og ethvert økonomisk incitament til selvforbedring. Som jeg skrev for nylig er DR en form for bananrepublik.

En bananrepublik hvor alt sejler.

Et absurd teater hvor alting bliver vendt op og ned.

En lukket forsamling hvor en flok midaldrende kvinder har fået lov at slå sig løs og trække deres egen fascination ned over os alle. En fascination af det fremmede og eksotiske kombineret med et mishag for det danske og velkendte.

Danmark kan ikke være tjent med Danmarks Radio længere.

For det er ikke længere Danmarks Radio.

DR er et lukket værksted for kulturradikalisme i syvende potens hvor en snakkende klasse beriger sig selv på vores bekostning. Mens den spreder løgn og latin over det ganske land.

 

På Folkets.dk møder du hverken betalingsmur eller bannerannoncer, faktisk er det ikke et kommercielt projekt - men det betyder ikke at ejeren kan leve af kærlighed og kildevand.

Giv månedligt bidrag eller engangsbeløb til Folkets.dk - så støtter du alle de frie medier på platformen.

Du kan støtte ejer og redaktør gennem formularen eller på Mobilepay 40261872