Socialdemokratiet er blevet systemets parti som er bedøvende ligeglad med almindelige borgeres liv og levned

Skrevet af Lennart Kiil

Socialdemokratiet var engang et arbejderparti.

Et parti hvor man fra top til bund kunne finde arbejdere. Almindelige danskere som kæmpede for deres sag gennem det politiske og demokratiske system.

Sådan er det ikke længere.

Toppen af Socialdemokratiet udgøres i dag af den sædvanlige flok DJØF'ere som vi kender fra de fleste andre af Folketingets partier. Prøv selv at tælle hvor mange rigtige arbejdere, du kan finde i partiets øverste ledelse.

Der er selvfølgelig ikke noget galt i at være DJØF'er som sådan. Men det er skidt for danskerne, at DJØF'erne i landet, i så høj grad som tilfældet er, har formået at samle indflydelsen i landet omkring sig og monopolisere den politiske magt.

Det skaber et stift system hvor DJØF'ere hjælper hinanden på kryds i tværs rundt omkring på samfundets priviligerede poster. De deler "ben" ud til hinanden og systemet bliver langsomt mere og mere korrupt.

Så kommer det til at handle om hvem der skylder hvem en tjeneste, og hvor gode forbindelser man har rundt om i systemet, mere end det handler om politik til gavn for befolkningen - eller kunnen og evner for den sags skyld.

Seneste har vi set Socialdemokraternes Mogens Jensen lege stik-i-rend dreng for Kvinfo ved adskillige lejligheder. 

I stedet for at arbejde for at almindelige danskere får lov at beholde lidt flere af deres egne penge vil Mogens Jensen hellere kæmpe for at en flok priviligerede direktørfeminister kan beholde vellønnede stillinger på dyre kontorer i hjertet af det dyreste København.

Tidligere fedtede han for DR. Det handler om at holde sig på god fod med de rette. For man skal jo også have en god indtægt hvis vælgerne vrager en. Eftervederlagt holder trods alt ikke evigt.

Vi glemmer heller ikke hvordan Socialdemokraten og DJØF'er Bjarne Corydon solgte ud af arvesølvet og sidenhen fik en topstilling i konsulentfirmaet McKinsey.

Også Helle Thorning var forbundet med den internationale politiske og økonomiske elite.

Og i det hele taget husker vi hvordan toppen i socialdemokratiet talte om folkeskolens fortræffeligheder og samtidig i praksis undergravede den, mens de sendte egne børn i privatskoler.

Det gjorde den nuværende formand, Mette Frederiksen, også ved flere lejligheder.

Så vi lader os ikke snyde.

Socialdemokratiet er blevet et systembevarende elite-parti, men for at bevare en bredere opbakning og hente stemmer i masserne, gør man naturligvis hvad man kan for at hykle og fremstille sig selv som et parti for hr. og fru Danmark. Et arbejderparti.

MEN:

Prøv at lægge mærke til hvad Socialdemokraterne gør hver gang regeringen lægger op til skattelettelser. Man modsætter sig. Man vil hellere have at pengene skal blive i systemet, hvor politikere og embedsmænd har magten over dem.

Skattelettelser er noget der kommer det arbejdende folk til gavn. Så dem forhindrer Socialdemokraterne gerne.

Man har i Socialdemokratiet helt glemt det vers i Internationale som taler om statens skarpe klo.

På Folkets Avis er ingen partier fredede. Heller ikke Socialdemokratiet. Og vi har bestemt ikke glemt statens skarpe klo.

Med vores læseres hjælpe og opbakning vil vi fortsætte med at udstille hykleri og bedrag fra politikernes side. Og give systemet et i udpræget grad tiltrængt modspil.

Husk at følge med hver dag. Og blive gerne abonnent. Vi har en pakke der passer til dig også.