Gå til hovedindhold

Efterlysning: Har Danmarks Statistik truet din virksomhed med politiet - eller chikaneret dig med opkald og spørgeskemaer?

Har du oplevet administrative og bureaukratiske byrder fra Danmarks Statistik?

Har du oplevet at måtte indbrette tal og data flere gange til forskellige offentlige instanser?

Oplever du at der mangler en sammenhæng mellem den tid, du bruger på at indberette data, og hvad de rent faktisk bruges til af systemet?

Bureaukratiet koster hvert år virksomheder i Danmark mange milliarder kroner og sætter adskillige grå hår i hovedet på selvstændige. Det går der mange ærgerlige timer med.

Men til hvad nytte egentligt. For at tilfredsstille nogle bureaukrater i Bruxelles?

Og hvorfor farer DST og andre offentlige instanser så aggressivt frem med trusler om politi og bøder? Har du som selvstændig erhvervsdrivende oplevet kommunikationen med DST eller andre offentlige instanser som ubehagelig?

Folkets Avis sætter fokus på Bureaukratibyrden og vi vil gerne høre fra landmænd, fiskere, virksomheder og andre der oplever administrative byrder i urimeligt omfang.

Brug gerne kontaktformularen her på Folkets Avis hvis du har oplevet problemet.

Kom med

I mere end et årti har Lennart Kiil leveret sandhed, nuancering og perspektiv med præcision og lidenskab. Som chef og redaktør for Folkets Avis, Danmarks banebrydende borgerjournalistiske medie, har han ufortrødent gået oplysningens ærinde og trodset modstand og økonomiske vanskeligheder.

Invester i ærligt, indsigtsfuldt og originalt indhold, og stå bag en fritænker, der er kendt for kompromisløs research og frygtløs sandhedssøgning.

Bliv abonnent

Lennart Kiil er stifter af FOLKETS og redaktør på Folkets Avis. Han mener godt man kan oplyse og underholde på samme tid.