Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Efterlysning: Har Danmarks Statistik truet din virksomhed med politiet - eller chikaneret dig med opkald og spørgeskemaer?

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Efterlysning: Har Danmarks Statistik truet din virksomhed med politiet - eller chikaneret dig med opkald og spørgeskemaer?

Skrevet af Lennart Kiil

Har du oplevet administrative og bureaukratiske byrder fra Danmarks Statistik?

Har du oplevet at måtte indbrette tal og data flere gange til forskellige offentlige instanser?

Oplever du at der mangler en sammenhæng mellem den tid, du bruger på at indberette data, og hvad de rent faktisk bruges til af systemet?

Bureaukratiet koster hvert år virksomheder i Danmark mange milliarder kroner og sætter adskillige grå hår i hovedet på selvstændige. Det går der mange ærgerlige timer med.

Men til hvad nytte egentligt. For at tilfredsstille nogle bureaukrater i Bruxelles?

Og hvorfor farer DST og andre offentlige instanser så aggressivt frem med trusler om politi og bøder? Har du som selvstændig erhvervsdrivende oplevet kommunikationen med DST eller andre offentlige instanser som ubehagelig?

Folkets Avis sætter fokus på Bureaukratibyrden og vi vil gerne høre fra landmænd, fiskere, virksomheder og andre der oplever administrative byrder i urimeligt omfang.

Brug gerne kontaktformularen her på Folkets Avis hvis du har oplevet problemet.

Organisationer: 
Emner: 
Del Efterlysning: Har Danmarks Statistik truet din virksomhed med politiet - eller chikaneret dig med opkald og spørgeskemaer?