Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

300

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Nu skal de danske banker have baghjul: Crypto på dansk – en Initial Coin Offering ICO som det hedder, ser dagens lys

Steffen Kirkegaard
Debatindlæg

Gratis

Del indlæg

Crypto lån er det nye sort. Nu får vi muligheden for at låne lettere end tidligere.

Med Artificial Intelligence (AI) bliver både muligheden for at låne lettere og billigere.

Crypto Lending er vejen frem med CLP får alle nu mulighed for at låne uden den sure bankmand / kvinde der først skal vurdere dig op og ned ad stolperne. Nu er det lån mellem mennesker der viser vejen frem.

Carsten Berner forklarer her hvor let det bliver, og hvorfor crypto med både Bitcoin, Ethereum og meget andet kan gøre livet nemmere for den enkelte borger.

 

 


Cypto lendig giver bankerne noget at tænke over fordi markedet idag kun består af banker og ikke løsninger hvor folk hurtigt kan låne af andre de ikke kender.

Med Crypto får alle nu mulighed for at låne af andre.

Eksemplet er at du vil låne eks 1000 kr. - og nu kan man så med en meget lille risiko låne dig en krone hvis 1000 mennesker låner dig en krone så står de med en meget lille risiko. Men alligevel er den backed op ad crypto valutaen bitcoin og den bygges oven på ethereum ERC20 smart contracts.

Fremtidens lånemetode er skabt af to danskere som har tænkt sig at skaffe de første investeringer fra folk der kan se ideen. Ønsker du mere information kan kontakte Steffen Kirkegaard eks PM via FB på denne adresse https://www.facebook.com/steffen.kirkegaard

Steffen er som så mange andre investor i virksomheden og derfor en af dem, der ved hvordan man kommer igang med denne investering. Investeringen kan trækkes helt ud igen uden du får andet end overskud, lader du den stå længere end de 6 måneder pengene holdes, bliver din investering naturligvis større med tiden. 

 

 

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:10

Del eller citer ved at kopiere linket her

Emner: 
forskningerhverv
10 sekunder, tak

Vi lægger ikke debatindlæg bag betalingsmur.

For budskabet skal ud til alle.

Men det koster at redigere og bringe debatindlæg.

Bak op om det frie ord og den åbne debat.

Bliv medlem
eller sponsor

FOLKETS

Del eller citer med linket her

MediaCreeper