Gå til hovedindhold

Nu skal de danske banker have baghjul: Crypto på dansk – en Initial Coin Offering ICO som det hedder, ser dagens lys

Crypto lån er det nye sort. Nu får vi muligheden for at låne lettere end tidligere.

Med Artificial Intelligence (AI) bliver både muligheden for at låne lettere og billigere.

Crypto Lending er vejen frem med CLP får alle nu mulighed for at låne uden den sure bankmand / kvinde der først skal vurdere dig op og ned ad stolperne. Nu er det lån mellem mennesker der viser vejen frem.

Carsten Berner forklarer her hvor let det bliver, og hvorfor crypto med både Bitcoin, Ethereum og meget andet kan gøre livet nemmere for den enkelte borger.

 

 


Cypto lendig giver bankerne noget at tænke over fordi markedet idag kun består af banker og ikke løsninger hvor folk hurtigt kan låne af andre de ikke kender.

Med Crypto får alle nu mulighed for at låne af andre.

Eksemplet er at du vil låne eks 1000 kr. - og nu kan man så med en meget lille risiko låne dig en krone hvis 1000 mennesker låner dig en krone så står de med en meget lille risiko. Men alligevel er den backed op ad crypto valutaen bitcoin og den bygges oven på ethereum ERC20 smart contracts.

Fremtidens lånemetode er skabt af to danskere som har tænkt sig at skaffe de første investeringer fra folk der kan se ideen. Ønsker du mere information kan kontakte Steffen Kirkegaard eks PM via FB på denne adresse https://www.facebook.com/steffen.kirkegaard

Steffen er som så mange andre investor i virksomheden og derfor en af dem, der ved hvordan man kommer igang med denne investering. Investeringen kan trækkes helt ud igen uden du får andet end overskud, lader du den stå længere end de 6 måneder pengene holdes, bliver din investering naturligvis større med tiden.