Hold blikket på brættet

Pixabay
Pixabay

Det er ikke længere comme il faut for mænd at se på kvinder.

I takt med at feminismen har fået overtaget den ideologiske styring af samfundet er det opstået et kastesystem

I det feministiske kastesystem er manden en lavere rangerende race. Derfor er hans eventuelle blik på kvinden også en form for overgreb i sig selv.

De lavere kaster må ikke se på de højere kaster. Det har feministerne udviklet en hel teori omkring som de kalder the male gaze. Altså, det hanlige blik.

Ja, som vi alle ved, er kvinder i en højere livsform end mænd, og mænd bør slå øjnene ned ved møde med disse pragteksemplarer af den menneskelige art.

Men rolig nu!

Nu er det ikke sådan at ethvert blik er kriminelt.

Det er helt op til kvinden af afgøre. Og hvis hun tilfældigvis er i godt humør og har overskud er et blik på hende måske ikke et overgreb. Hvis hun derimod er i dårligt humør - eller senere bliver det. Så kan hun på stedet eller med tilbagevirkende kraft dømme et blik ude.

Derfor er det sikreste simpelthen ikke at kigge på kvinder. Dog blev Søren Pind engang anklaget for at have gloet sultent på en kvinde på trods af at han var blind på det pågældende øje.

Men det kan jo være svært ikke at glo. For kvinder er jo interessante for mænd.

Og det er ikke nok at skjule sit blik bag solbrillerne. For hey, alle ved jo at mænd altid har skumle motiver. Så skjule dit blik må du ej heller.

Det, du skal gøre, er at finde nogle ting på stranden eller i vandet, som du kan fæstne dit blik ved, så det ikke driver. Altså blikket.

Du skal forankre dit blik.

På billedet her over artiklen handler det for eksempel om at fæstne blikket på surfbrættet. Det kan måske virke kedeligt, særligt for dem som ikke interesserer sig for surfing.

Men så handler det blot om i stadig højere detaljeringsgrad at undersøge brættet og lede efter nye detaljer:

Læg mærke til de runde former, de flotte linjer. Sådan et bræt er fascinerende.

Det har taget shaperen timevis at skabe det med sine hænder som redskab.

Hvad så hvis der ikke er et surfbræt?

Ja, så må du finde noget andet at fæstne blikket ved. Så længe du ikke glor.

Del Hold blikket på brættet