Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Thomas Vilhelms afskedssalut

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Thomas Vilhelms afskedssalut

Skrevet af Lennart Kiil

Vi siger farvel og tak til Thomas Vilhelm, der har gjort en særdeles flot indsats som debat- og kulturredaktør på Folkets Avis.

I dag bringer vi to dugfriske artikler fra hans hånd, der virkelig viser hans evner som interviewer og formidler:

Velfærdsstaten – en vaklende kolos med ryggen mod muren?

Pudderdåse, skrål og skrig – da The Beatles kom til København

Desværre har jeg ikke formået at rejse de økonomiske midler, det kræver at have en ansat journalist på avisen gennem en længere periode. Thomas har mine allervarmeste anbefalinger, og jeg ønsker ham held og lykke i sine fremtidige gøremål.

Jeg viderebringer denne tak fra Thomas til læsere og debattører:

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke de mange, der har bidraget til avisens debatsektion med læserbreve, klummer og kronikker inden for et bredt felt af samfundsrelevante emner. Det blev jeg personligt en hel del klogere af at læse, redigere og i enkelte tilfælde omskrive for at klargøre budskabet bedst muligt - håber at have lykkedes hermed og at skribenterne har følt sig godt behandlet undervejs.

Sidst - men ikke mindst - en helhjertet tak til de tusindvis af læsere, der har delt, liket, nærstuderet og kommenteret mine og andres input til det onlinemedie, jeg nu siger pænt farvel og tak til, hvilket er en endelig realitet, når det sidst stof er leveret.

Avisens bestyrelse har også mistes gode kræfter, da Svend Pedersen har valgt at sige farvel. Han var blandt andet hovedkraften bag avisens hidtil mest succesfulde blog De Frie Stemmer. En stor tak til ham herfra også.

Bestyrelsen bakker fortsat op om avisen, og vi mødes ekstraordinært i aften for at lægge en slagplan for fremtiden. Avisen vil i den nærmeste tid gå lidt ned i gear, men den går ikke under. Jeg vil bruge min fritid på at holde den i gang. Jeg håber på læsernes fortsatte tilslutning.