Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Danske politikere har dyrket identitetspolitikken gennem årtier

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Danske politikere har dyrket identitetspolitikken gennem årtier

Skrevet af Lennart Kiil

Og selvsamme politikere har gødet jorden for krænkelseskulturen.

Derfor er det noget tragi-komisk at se hvordan politikerne nu spiller forargede og overraskede over at identitetspolitik manifesterer sig i Danmark blandt andet i form af den kvælende krænkelseskultur.

Helt specifikt har jeg i dag redegjort for hvordan politikerne gennem den bureaukratisering af uddannelsesinstitutionerne, som de har forestået, i høj grad har skabt det grundlag af 'tænkning i grupper' frem for i individer som gør at krænkelseskulturen så nemt kan få fat i dag.

Se følgende indlæg for flere detaljer om den sag


Bureaukrater byder identitetspolitik velkommen på læreanstalterne


Men også i en langt bredere og mere direkte forstand dyrker og har politikerne herhjemme længe dyrket identitetspolitik.

Ingen steder er dette tydeligere end i det forhold at vi har en ligestillingsminister.

Det har vi altid - blå eller rød regering. Og trods at kvinder og mænd i et halvt århundrede - hvis ikke mere - har været lige for loven og haft de samme valgmuligheder i livet.

Hvorfor har vi så haft en ligestillingsminister - og hvorfor har vi det stadig?

Jo, en del er forklaringen er at det politiske system er grådigt efter ben som kan deles ud. En ministerpost er god at få fat i - selvom den i bund og grund er kunstigt skabt og total overflødig.

En anden del af forklaringen er at politikerne i Danmark ganske enkelt bedriver identitetspolitik - måske ganske uden at vide det.

Lad os tage et eksempel som jeg har omtalt nærmere her.

Ligestillingsministeren vil nu sætte et arbejde i gang og undersøge, hvordan kommuner, regioner og statslige institutioner kan blive motiveret til at arbejde bedre med at rekruttere flere kvinder.

Se, det er rendyrket identitetspolitik hvor man gennem bureaukratisk regulering søger at fremme en bestemt gruppe i samfundet på bekostning af en anden bestemt gruppe.

Jeg kalder det direktørfeminisme.

Og dette fra en såkaldt borgerlig-liberal regering!

Eva Kjer Hansen ser det åbenbart som sin opgave at bruge skatteydernes penge på at fremme en specifik identitetspolitisk dagsorden. Karrierekvindernes skal hjælpes frem. Fordi de er kvinder. Fordi de har en tissekone.

I den forbindelse sendte jeg hende faktisk en række spørgsmål. Der åbenbart var så gode og rammende at hun mente det bedst at undlade at besvare dem (bare rolig, jeg har ikke opgivet).

Jeg har tidligere været inde på hvordan den borgerlige regering under Lars Løkke Rasmussen bedriver identitetspolitik som ikke står tilbage for de såkaldte SJW's


I Danmark behøver vi ikke identitetskrigere - vi har jo den “borgerlige” regering


Så spar mig for jeres påtagede forargelse og overraskelse over at identitetspolitik og krænkelseskultur nu er et problem.

For I er selv en del af problemet, kære politikere.

Og I ved det jo godt.

Del Danske politikere har dyrket identitetspolitikken gennem årtier