Duk op til Paludans cirkus – ellers er du landsforræder

Skrevet af Lennart Kiil

Den anden dag sendte jeg nogle spørgsmål til partiet Stram Kurs og dets leder Rasmus Paludan.

Manden er uden tvivl travlt optaget med at svare mainstream-medierne på deres mange spørgsmål – og valgkampen i det hele taget.

Så han er lovlig undskyldt i forhold til det udeblevne svar. Selvom han som politiker vel egentligt bør kunne redegøre for konsekvenserne af den politik han agter at føre.

Nå, men svaret er der ikke - og jeg ved ikke om det kommer.

Jeg må jo så selv videre med at finde svar på spørgsmålet.

Paludan vil jo gerne have Jan E. Jørgensen sat i fængsel fordi Jan E. Jørgensen vist nok har en holdning til indvandring som på en eller anden måde skulle være ulovlig eller blive det under et Paludan-regime.

At have en holdning, der afviger fra Paludans egen på dette område, er - så vidt jeg har forstået Paludan, og han er velkommen til at rette hvis jeg tager fejl - lig med landsforræderi.

Hvad andet er landsforræderi? Hvad mere kan medføre fængsling?

Hvis ikke man dukker op til hans demo'er og udviser sin absolutte underkastelse i forhold til hans politiske projekt?

Her er hvad han skriver til Poul Madsen, som jeg da også selv finder irriterende på mange måder:

Sandheden! Så har du måske kritiseret islam og muslimer? Hvorfor var du så ikke med mig på Nørrebro den 20. april 2018, da vi fejrede islam, som verdens største bøssereligion? Nej, du elsker muslimer, som den  foræder [sic] du er. #Retsopgøret vil huske dig!

Dette "retsopgør" ser efterhånden ud til at blive temmelig omfattende. Forstår I hvad jeg mener?

Skal jeg mon regne mig selv i gruppen nu, kunne man spørge. For ganske vist har jeg ofte kritiseret islam og sat fokus på problemerne ved masse-indvandring fra syd, men jeg har jo også kritiseret Paludan og i det hele taget enhver som ønsker magt over andre mennesker.

Og så kan jeg ikke døje den form for kollektivisme og totalitarisme som jeg mener ligger i Paludans politik.

Sådan en type som mig ville nok irritere sådan en som Paludan alene fordi jeg villle kritisere hans magt - uanset hvad hans politiske projekt og udgangspunkt så ellers måtte være.

Jeg mener jo ikke at nogen er hævet over kritik. Heller ikke den store kære leder.

Personer: 
Organisationer: 
Emner: