Mette Frederiksen: "Alle slags mænd gør det"

Hvor ved du det fra, Mette?
Pixabay
Modelfoto: Pixabay

Mette Frederiksen synes måske ikke længere at mænd er beskidte udenpå, men det virker som om hun stadig synes de er beskidte indeni.

Det er alligevel noget at vi nu sandsynligvis kan se frem til at få en statsminister som mener at alle slags mænd går til prostituerede.

Det er faktisk en ganske alvorlig anklage rettet mod halvdelen af landets voksne befolkning.

Når Mette Frederiksen har udtalt

I dag er det ikke kun de fede, gamle og ildelugtende mænd, der besøger prostituerede. Alle slags mænd gør det.

Så fristes man jo til at spørge:

Hvor ved du det fra, Mette?

Jeg går personligt ikke til prostituerede. Så jeg aner ikke hvem der gør eller hvordan de ser ud. Jeg kan derfor kun undre mig over at vores kommende statsminister efter eget udsagn har et så nøjagtigt kendskab til fænomenet.

Og så ved jeg jo at det kun er omkring en ud af seks mænd som har været ved prostitueret og betydeligt færre som regelmæssigt går til luder. Så Mette Frederiksens påstand om at "alle slags mænd gør det", den må siges at være af meget tvivlsom karakter.

For helt klart er det jo sådan at at langt, langt hovedparten af mænd faktisk lige netop ikke går til prostituerede.

Men det er da muligt at Mette har mere intimt kendskab til realiteterne end selve fagkundskaben på området har.

Det tvivler jeg dog stærkt på.

Jeg tror desværre mere Mette Frederiksens udtalelser om mænd og prostitution skal tages som udtryk for at hun har en skævt syn på mænd.

Mænd er åbenbart ikke længere fysisk beskidte, men psykologisk er de det stadig. For det er jo lige præcist det der ligger i Mettes ord.

Og jeg mener ærligt talt ikke at halvdelen af Danmarks befolkning kan være tjent med en statsminister som er så fordomsfuld over for deres psykiske konstitution.

Mette Frederiksen synes måske ikke længere at mænd er beskidte udenpå, men det virker som om hun stadig synes de er beskidte indeni.

Men ka en mand ikke være lige så ren og god som en kvinde?

Del Mette Frederiksen: "Alle slags mænd gør det"