Gå til hovedindhold

Kendt forfatter hylder 47-årig "storforbruger af teenagedrenge"

Alt det feminister kæmper mod i mænd – alt det samme fremelsker de i kvinder.

Feminister har for eksempel gjort et enormt stort nummer ud af at pege på aldersforskel mellem kvinder og mænd som noget usympatisk fordi alderforskel angiveligt betyder ulighed.

Altså når manden er ældst.

Når kvinden er ældst, er sagen naturligvis en anden. Så er der tale om uforfalsket feminin frigørelse.

Se blot her hvordan feminist, radiovært og forfatter Anne Sofie Allarp karakteriserer en kvinde på 47 år som systematisk dyrker sex med "teenage-drenge":

Men det, der kendetegner både Tina og seriens anden modne dame, flotte Heidi, der ikke vil ud med, hvor gammel hun er, er, at de virker vanvittigt lykkelige, ekstatiske nærmest, over at have valgt det klassiske parforhold fra.

Her afslører feministen sit egentlige ærinde som er afmonteringen af det "klassiske parforhold".

Ja, det gør en feminist glad når kvinder vælger "det klassiske" parforhold fra. Alt andet er jo bedre end den kernefamilie som er grundstenen under vores velfungerende samfund.

Og det fortsætter:

Begge ser ikke tilbage med så meget som et gram af nostalgi over de forhold, de har forladt.

Et flot billedsprog - midaldrende kvinder som giver fortiden fingeren ved at give nutiden fisse.

Det kunne jo også være at al den ideologi bare er noget Allarp læsser på, og de midaldrende kvinder bare er liderlige og til unge mænd.

Men nej, det skal også handle om et fravalg af det feministerne forsager. De her kvinder gør i Allarps øjne op med det almindelige forhold.

Sådan noget en feminist jo knuselske. Kvinder som løber fra enhver stabil relation. For det stabile er også det kedelige og "undertrykkende". Kort sagt: Det borgerlige.

At samfundet så ikke kan fungere uden den stabilitet – det behøver en feminist ikke skænke mange tanker.

Og at feminister skoser mænd som gør det samme med omvendt fortegn. Oh, well. Dobbeltmoral har længe været et adelsmærke for feminismen.

Det er naturligvis Danmarks Radio som kører serier om ældre kvinder med yngre mænd. Det passer godt ind i den undergravende kulturradikale agenda.

Og fred være med det. Og fred være med de kvinder som har den "hobby" - som en af dem vist selv udtrykker det.

Hvis drengene er med på den og ellers fyldt 18 år, så er der vel ikke noget problem i at et par kvinder dyrker den hobby.

Problemet opstår hvis den form for adfærd bliver udbredt meget, og problemet er også at feminismen er så hyklerisk. Og at den fordrejer tingene til ukendelighed. Se blot her:

men det er lige så meget, fordi samfundet i sin fortælling om køn udelukker præcis den konstellation mellem kønnene – den unge mand og den ældre kvinde.

Den "fortælling" er hverken ny, ukendt eller udelukket. Hvis den er så "udelukket" hvorfor sender DR så primetime en serie om fænomenet.

Og konstellationen er særdeles gennemtærsket i litteraturen. Burde en forfatter som Allarp ikke være opmærksom på den kendsgerning?

At der findes en god portion unge mænd som er klar på ældre kvinder, det er altså ikke nogen nyhed og heller ikke overraskende. Unge mænd har et stort sex drive - typisk større end deres jævnaldrende kvindelige modparter.

I det hele taget har mænd et større sex-behov end kvinder. Det er derfor at kvinder kan tage penge for sex, mens det er mænd som må hive penge op af lommen for at få det. Efterspørgslen overstiger udbuddet - ganske enkelt.

Og det er jo godt for de her midaldrende kvinder.

Den feministiske hykleri sættes på plads med syvtommersøm af Anne Sofie Allarp med følgende karakteristik af de unge mænd:

Jeg tror, og måske ved jeg det faktisk, at de unge mænd er så godgørende, fordi de intet kræver af kvinderne.

Her grinede jeg.

Jo, det må være den ideelle mand for en feminist.

En mand som intet kræver af kvinden. Som bare leverer på den gode gamle ind-ud øvelse og så forsvinder igen ud i glemslen.

Feminismen er ét stort evindeligt krav til mænd. Men mænd som omvendt stiller krav til kvinder? No, no. No go. No go.

Ganske forudsigeligt er resten af indlægget fra Allarp det sædvanlige feministiske angreb på ægteskabet. Blandt andet skriver hun:

Det flugter med australske studier, der viser, at man får det fantastisk godt af at blive skilt, hvis man er kvinde.

Kvinder får det simpelthen "fantastisk godt af at blive skilt"?!

Hun tror sikkert selv på det. Og det gør aktivistforskerne nok også.

Vi andre ved godt at sådan hænger verden ikke sammen.

Og daværende Kvinfo-leder og feminist Elisabeth Møller Jensen nærmest frød sig over Jørgen Leths prostatakræft, fordi han havde haft sex med en 17-årig.

Men når det er kvinder som gør det med drenge, så får "piben" en helt anden lyd fra feministerne.

Også den berømte feminist Germaine Greer gjorde et stort nummer ud af at argumentere for sex-objektificeringen af purunge mænd og vel nærmest også drengebørn i sin bog The Boy.

Kritik af medier og den medieskabte "virkelighed" og tendensen til at medier ukritisk hopper på en dagsorden
Lennart Kiil er stifter af FOLKETS og redaktør på Folkets Avis. Han mener godt man kan oplyse og underholde på samme tid.