Grov chikane mod højgravid kvinde – nu beder parret politikerne om hjælp

Chikaneramt par vil råbe politikerne op

Skrevet af Lennart Kiil

"Her er dine lokale facister". Og så ellers ægteparrets navne og delvise adresse.

Det er de klistermærker som et ægtepar møder i nærheden af deres bopæl.

Chikane, intimidering, doxing (offentliggørelse af folks privatadresser), trusler og implicitte trusler - eller direkte og indirekte opfordringer til nogle af disse - hører ikke til i et demokratisk samfund som det danske.

Det kunne man håbe at der herskede enighed om!

Men en kvinde gravid i 9. måned og hendes mand oplever nu grov politisk chikane og intimidering i København.

Endda i sammme nabolag som de selv bor i.

Det er angiveligt aktivister på venstrefløjen som sætter de intimiderende klistermærker op som gør det ventede par til et omvandrende mål og delvist udstiller deres hjemmeadresse.

I net-udgivelsen Storm Over Europa, fortæller manden om den chikane hans familie udsættes for:

I dag kunne min hustru Aurelija, og jeg konstatere, at venstreradikale havde hængt plakater op omkring vores hjem, med fotos af os begge og teksten ”Her er dine lokale fascister”, ”Aktive i Identitær” og ”De bor på Englandsvej”.

Manden som er udsat for chikanen siger at den har været udpræget efter at han er blevet omtalt i det venstreradikale net-tidsskrift Redox. Måske trækker den tråde helt ind i etablerede partiers ungdomsorganisationer:

Siden, det af Enhedslisten støttede, Redox offentliggjorde vores adresse for et stykke tid siden, har vores hjem jævnligt været mål for graffiti, klistermærker og plakater og Enhedslistens ungdomsorganisation Socialistisk Ungdomsfront - SUF, har sågar lavet en aktion mod vores hjem.

Manden understreger vigtigheden i at der bliver sat fokus på og sagt fra overfor denne type chikane og appellerer til Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige, Liberal Alliance og "andre gode kræfter" om at tage problemet op.

Du kan læse hele opråbet på facebook her.

Weekendavisen og Berlingske har tidligere omtalt lignende sager om politik intimidering og chikane i København.